Fun Factory Smartballs Original
Fun Factory Smartballs Original
229,00 kr
3 för 600:-
Fun Factory Smartballs Original

Fun Factory Smartballs Original

3 för 600:-
229,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fun Factory Smartballs Original är väldigt läckra knipkulor för dig som gärna vill börja träna din bäckenbotten. Genom att träna din bäckenbotten kan du uppnå större känslighet i slidan och få mer sexlust och på så sätt ha ännu bättre sex. Din partner kommer också att få nöje av träningen då han kommer att kunna känna ett fastare grepp kring sin penis. 

Den testvinnande Fun Factory Smartballs Original har en invändig geisha-kula som gör din bäckenbottenträning ännu mer effektiv och målinriktad. Geisha-kulan roterar nämligen när du rör dig så att tyngdpunkten byter och det får kroppen att hålla ett extra bra tag kring Smartballs Original så att den inte trillar ut. På så sätt tajtas din bäckenbotten upp ännu snabbare.

Smartballs är korad som de bästa knipkulor ett test på ekstrabladet.dk med 6 ut av 6 stjärnor. Den prisvinnande knipkulan är tillverkad av 100 % ftalatfritt silikon och har en läcker yta som kommer att kännas ännu bättre om du använder den tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Bäckenbottenträning rekommenderas av barnmorskor, sexologer och sexualvägledare.

Så här använder du Fun Factory Smartballs Original:
Vi rekommenderar att du börjar med att smörja in Fun Factory Smartballs Original i ett vattenbaserat glidmedel så att de är mer behagliga att föra upp. När du har fört upp kulan i slidan klämmer du kring den som nåar du gör vanliga knipövningar. Du kan med fördel börja med att göra övningarna liggandes tills du vänjer dig vid att träna med Fun Factory Smartballs Original. 

Liggandes: Knip i kring 5 minuter och håll därefter en paus. Du ska göra en knipande rörelse som börjar vid anus och flyttar den knipande rörelsen fram emot slidan i en glidande rörelse som slutar med att naveln "dras in" mot ryggen med musklerna.

Gående/stående: När du har blivit tillräckligt stark för att gå runt med Fun Factory Smartballs Original kommer du att kunna göra knipövningarna utan att tänka på det. Kulorna ställer nämligen krav till dina muskler om att spänna för överhuvudtaget att kunna hålla dem uppe. Du kan lätt och försiktigt ta ut Smartballs Original igen när du är klar med bäckenbottenträningen genom att dra i det silikonsnöret som sitter längst nere.

Efter användning rengöras kulorna lätt med varmt vatten och evt en Sexleksaks Rengöring.

Detaljer

MATERIAL: Medicinskt silikon.
FTALATFRI: Ja.
DIAMETER: 3,6 cm.
KULANS LÄNGD: 4,2 cm.
TOTALLÄNGD: Ca. 13 cm.
VIKT: 40 g.
VATTENTÄT: Ja.
BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

ARTIKELNUMMER: 13700.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se