Fun Factory Stubby Vibrator - TESTVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Stubby
 • Fun Factory Stubby
 • Fun Factory Stubby
 • Fun Factory Stubby
 • Fun Factory Stubby

Fun Factory Stubby Vibrator - TESTVINNARE

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Söker du efter en snygg dildo som är lite mindre till storleken än de flesta andra dildos? Satsa i så fall på en Stubby! Med Stubby är det funktionerna och formen som står i fokus. Väldigt effektiva vibrationer och en räfflad krans vid roten av penisen ger dig en riktigt härlig stimulans.

  Den räfflade kransen stimulerar slidmynningen och upp mot din klitoris. Dildons räfflade yta tillför en extra dimension åt upplevelsen. Stubby är vattentät så känn dig fri att njuta av den i duschen. Dildon är gjord av medicinsk silikon och är därför väldigt mjuk och bekväm att använda.

  För att göra upplevelsen av Stubby ännu bättre, använd ett vattenbaserat glidmedel. Stubby drivs med 4 x AAA-batterier (ingår ej).

  Var med och blev testvinnare i TV-programmet Rabatten på danska TV-kanalen DR1. Dessutom har den vunnit ett omfattande norsk test på online nätmagasinet kk.no

  Isättning av batterier:
  Det är viktigt att batterierna är vända korrekt i Stubby. Annars kommer Stubby antingen inte starta eller vibrera konstant. Det framgår i hålen för batterierna hur de ska vändas. Vibratorn tänds och släcks genom att hålla "+" respektive "-" knappen nere i 2 sekunder.

  Innan användning:
  Påför gärna lite glidmedel på Stubby - det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten Fun Factory rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

  Rengöring:
  Stubby är vattentät och kan rengöras med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray från Fun Factory som är speciellt anpassat för sexleksaker.

  Efter användning:
  Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur Stubby när du inte använder den då batterierna annars kan urladda inuti produkten.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  STORLEK: 18,8 x 4,1 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERI: 4 x AAA (ingår ej).
  VIBRATIONER: 11.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fun Factory Stubby Vibrator - TESTVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: