Fun Factory Toy Bag XS 15 x 15 cm

Klicka på en bild för att förstora den

Fun Factory Toy Bag XS 15 x 15 cm

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Ju bättre du tar hand om dina sexleksaker, ju längre kommer du att få glädje av dem. Istället för att låta dem ligga och rulla runt i en låda är det bättre att förvara dem säkert i Fun Factory Toy Bag.

  Fun Factory har gjort denna underbara väskan där du helt diskret kan gömma bort dina sexleksaker. Du undviker att sexleksakerna får slag och att andra hittar dem. Det är nog inte många som kan gissa vad som egentligen gömmer sig i den lilla väskan.

  Väskan är inte bara idealisk för nattbordslådan men är också perfekt att ta med i väskan eller resväskan när dina sexleksaker ska med på exempelvis resan. Förutom att använda den för förvaring av sexleksaker kan du också använda den till allt från kosmetik och mobiltelefoner till pengar och kamera.

  Väsken har gjorts i ett snyggt metallic skinande och hållbart material. Den kan lätt torkas av med en trasa eller tvättas vid 30 grader. Den stängs med ett blixtlås och har i ena änden en stropp så du kan hänga den upp.

  Väskan mäter 15 x 15 cm och passar perfekt för till exempel Teneo Smartballs och Bootie.

  Obs!Var uppmärksam på att väskan också finns i fyra andra storlekar här i Sinful.se shoppen. Hitta din Fun Factory produkt och se vilken storlek av väska vi har relaterat till den.

  Detaljer

  MATERIAL: Tywek och glänsande metallic polyethylen.
  MÅTT: 15 x 15 cm.
  STÄNGS MED: Blixtlås.
  TVÄTTAS VID: 30 grader.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fun Factory Toy Bag XS 15 x 15 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.