Fun Toys Gjack Uppladdningsbar Dildo Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Fun Toys Gjack Uppladdningsbar Dildo Vibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Om du letar efter en dildovibrator som liknar "den äkta varan" så kan du härmed sluta leta! Den här dildovibratorn är gjord av det revolutionerande materialet Bioskin som är oerhört realistiskt och dessutom har samma flexibilitet och böjbarhet som en riktigt penis - nästan i alla fall.

  Gjack har 6 olika vibrationslägen och du väljer själv om du vill börja med de lite mildare eller om du vill gå på de kraftfullaste med en gång. Vibrationerna är oerhört tystlåtna och styrs enkelt med hjälp av de tre knapparna som sitter längst ned på dildovibration. Dess handtag är också försett med ett hål som gör det enkelt att hantera och styra dildon.

  Vibratorn har en ergonomisk design och är 100% vattentät, vilket ger dig möjligheten att också njuta av den i duschen eller i badkaret.

  Du behöver inte tänka på att hela tiden köpa nya batterier till Gjack då den använder sig av ett uppladdningsbart batteri som du enkelt laddar med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Efter 2 timmars laddning kan du använda dildovibratorn i upp till 4 timmar.

  Efter användning bör du rengöra Fun Toys Gjack Uppladdningsbar Dildo Vibrator med varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon (Bioskin).
  DIAMETER: 3,7 cm.
  TOTALLÄNGD: 21,8 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: Uppladdningsbar batteri (laddare ingår).
  BRUKSANVISNING : Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fun Toys Gjack Uppladdningsbar Dildo Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.