H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator 1
 • H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator 2

H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  H2O Trojan är den idealiska dildo vibratorn för dig som föredrar en realistisk formgivning. H2O Trojan har en naturtrogen formgivning med en ådrad yta som gör den extra stimulerande i användning och eftersom den är 100 % vattentät kan den njutas i duschen.

  Låt vibratorn skämma bort dig med sina steglösa vibrationer som lätt justeras genom att skruva på bottnen allt efter hur mild eller intens stimulation du önskar.

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med H2O Trojan då det både kommer att styrka upplevelsen med vibratorn och göra den mer behaglig att föra upp.

  Mått: 20 cm lång, varav 12 cm kan föras upp. Diameter: 3-3,8 cm. Obs! H2O Trojan kräver 2 st. AA-batterier, som säljs separat. 

  Detaljer

  MATERIAL: ABS och TPE
  DIAMETER: 3-3,8 cm
  LÄNGD: 20 cm varav 12 cm kan föras upp.
  VIBRATIONER: Steglösa multi-speed vibrationer.
  VATTENTÄT:Ja.
  BATTERIER: 2 st. AA-batterier (ingår ej). Obs! Batterierna ska vända i var sin riktning; Ett batteri ska ha plussidan nedåt medan det andra har minussiden nedåt.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Funkar perfekt analt Använder denna som analdildo och den funkar prima. Kraftiga vibrationer som är enkla att reglera. Dock "fastnar" dofterna på materialet även efter noggrann tvätt vilket är ganska osexigt (jag vet att den heller inte är menad till anala behov så där kan jag inte vara alltför hård med bedömningen). Överlag är jag nöjd!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Mycket trevlig Både jag och min sambo har nytta av denna fantastiska vibrator.
  + Vattentät med stark steglös vibration gör att både min prostata och sambons klitta kan få sig en rejäl omgång eller så kan den bara ligga och pirra lite mjukt. Och billig
  - priset säger sitt. Kvaliten är kanske inte den bästa. Den första släppte i limningen så själva innanmätet blev exponerat
  Min rekommendation är ändå att köpa.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Super skön vattentät dildo med vibrator som + Super skön dildo med bra vibrator! Rekommenderas starkt. Var min första och är en av de bästa om man är ute efter en tjockare dildo med stark vibrator.
  5 4 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Wow-faktor Rekommenderar denna starkt! Det var den första vibratorn större än fingerstorlek för mig, och den är kanon. Enkel att använda, enkel att rengöra. Har hittills gett mig häpnadsväckande upplevelser.
  5 5 1

  Du recenserar: H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.