H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator
H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator
SPARA 25%
149,00 kr
SPARA 25%
H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator  1
H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator  2

H2O Trojan Vattentät Dildo Vibrator

4.4 (5)
199,00 kr 149,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

H2O Trojan är den idealiska dildo vibratorn för dig som föredrar en realistisk formgivning. H2O Trojan har en naturtrogen formgivning med en ådrad yta som gör den extra stimulerande i användning och eftersom den är 100 % vattentät kan den njutas i duschen.

Låt vibratorn skämma bort dig med sina steglösa vibrationer som lätt justeras genom att skruva på bottnen allt efter hur mild eller intens stimulation du önskar.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med H2O Trojan då det både kommer att styrka upplevelsen med vibratorn och göra den mer behaglig att föra upp.

Mått: 20 cm lång, varav 12 cm kan föras upp. Diameter: 3-3,8 cm. Obs! H2O Trojan kräver 2 st. AA-batterier, som säljs separat. 

Detaljer

MATERIAL: ABS och TPE
DIAMETER: 3-3,8 cm
LÄNGD: 20 cm varav 12 cm kan föras upp.
VIBRATIONER: Steglösa multi-speed vibrationer.
VATTENTÄT:Ja.
BATTERIER: 2 st. AA-batterier (ingår ej). Obs! Batterierna ska vända i var sin riktning; Ett batteri ska ha plussidan nedåt medan det andra har minussiden nedåt.

ARTIKELNUMMER: 13730.
Kundrecensioner
4.4
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (5)
Kinky och bra

Jättebra och smidig. Den är väl använd

-
5 4 1
Funkar perfekt analt

Använder denna som analdildo och den funkar prima. Kraftiga vibrationer som är enkla att reglera. Dock "fastnar" dofterna på materialet även efter noggrann tvätt vilket är ganska osexigt (jag vet att den heller inte är menad till anala behov så där kan jag inte vara alltför hård med bedömningen). Överlag är jag nöjd! Läs mer

-
5 4 1
Mycket trevlig

Både jag och min sambo har nytta av denna fantastiska vibrator. + Vattentät med stark steglös vibration gör att både min prostata och sambons klitta kan få sig en rejäl omgång eller så kan den bara ligga och pirra lite mjukt. Och billig - priset säger sitt. Kvaliten är kanske inte den bästa. Den första släppte i limningen så självainnanmätet blev exponerat Min rekommendation är ändå att köpa. Läs mer

-
5 4 1
Super skön vattentät dildo med vibrator som +

Super skön dildo med bra vibrator! Rekommenderas starkt. Var min första och är en av de bästa om man är ute efter en tjockare dildo med stark vibrator.

-
5 4 1
Wow-faktor

Rekommenderar denna starkt! Det var den första vibratorn större än fingerstorlek för mig, och den är kanon. Enkel att använda, enkel att rengöra. Har hittills gett mig häpnadsväckande upplevelser. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se