Happy Rabbit G-spot Vibrator Uppladdningsbar
Happy Rabbit G-spot Vibrator Uppladdningsbar
639,00 kr
Happy Rabbit G-Spot Vibrator Uppladningsbar

Happy Rabbit G-spot Vibrator Uppladdningsbar

639,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Happy Rabbit G-Spot Uppladdningsbar Vibrator är en ljudsvag G-punkts vibrator med hela 2 kraftiga motorer och en klitorisstimulator. De 3 invändiga motorer är synkroniserade så du får en oöverträffad stimulation av dina mest känsliga områden samtidigt.

En extra bra sak med Happy Rabbit G-Spot vibratorn är att de kraftiga motorerna är ljudsvaga, även på högsta nivån. Med sina 13,3 cm som kan föras in och med en max diameter på 4,3 cm är Happy Rabbit G-Spot vibratorn ergonomiskt riktigt utformad till att stimulera din G-punkt.

De 2 motorerna styrs med två knappar som finns i vibratorns botten. Du väljer själv om du bara vill ha klitorisstimulatorn på, eller om det bara ska vara staven som är på eller om du vill ha allt på, på en gång för mer intens stimulation. Därefter kan du välja mellan 3 olika vibrationshastigheter och 2 vibrationsmönster.

Den uppladdningsbara Happy Rabbit G-Spot Vibrator har framställts i silikon i hög kvalitet och är därför 100 % latex och ftalatfri. Använd Happy Rabbit G-Spot tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel så att den är lättare att föra upp och du på så sätt får en ännu mjukare, lenare och behaglig upplevelse.

Med Happy Rabbit G-Spot Vibrator slipper du för att byta batterier - du sätter bara i vibratorn i laddaren och så är den klar till nästa gpng. En laddning ger 2 timmars njutning. Vi rekommenderar att du laddar din Happy Rabbit i 6 timmar första gången du laddar den.

Happy Rabbit levereras i en vacker presentask. En satängpåse för förvaring är inkluderat samt en laddare och en instruktionsbok.

Detaljer

MATERIAL: Silikon
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 24,1 cm varav 13,3 cm kan föras op.
DIAMETER: 4,3 cm på den bredaste punkten.
VATTENTÄT: Nej, stänktät.
BATTERITYP: Uppladdningsbar, inbyggd.
VIBRATIONSNIVÅ: 3 hastigheter och 2 vibrationsmönster.
LJUDNIVÅ: Ljudsvag.
INTERFACE: 2 knappar.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 13415.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se