Happy Rabbit G-spot Vibrator Uppladdningsbar

Klicka på en bild för att förstora den

 • Happy Rabbit G-Spot Vibrator Uppladningsbar

Happy Rabbit G-spot Vibrator Uppladdningsbar

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Happy Rabbit G-Spot Uppladdningsbar Vibrator är en ljudsvag G-punkts vibrator med hela 2 kraftiga motorer och en klitorisstimulator. De 3 invändiga motorer är synkroniserade så du får en oöverträffad stimulation av dina mest känsliga områden samtidigt.

  En extra bra sak med Happy Rabbit G-Spot vibratorn är att de kraftiga motorerna är ljudsvaga, även på högsta nivån. Med sina 13,3 cm som kan föras in och med en max diameter på 4,3 cm är Happy Rabbit G-Spot vibratorn ergonomiskt riktigt utformad till att stimulera din G-punkt.

  De 2 motorerna styrs med två knappar som finns i vibratorns botten. Du väljer själv om du bara vill ha klitorisstimulatorn på, eller om det bara ska vara staven som är på eller om du vill ha allt på, på en gång för mer intens stimulation. Därefter kan du välja mellan 3 olika vibrationshastigheter och 2 vibrationsmönster.

  Den uppladdningsbara Happy Rabbit G-Spot Vibrator har framställts i silikon i hög kvalitet och är därför 100 % latex och ftalatfri. Använd Happy Rabbit G-Spot tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel så att den är lättare att föra upp och du på så sätt får en ännu mjukare, lenare och behaglig upplevelse.

  Med Happy Rabbit G-Spot Vibrator slipper du för att byta batterier - du sätter bara i vibratorn i laddaren och så är den klar till nästa gpng. En laddning ger 2 timmars njutning. Vi rekommenderar att du laddar din Happy Rabbit i 6 timmar första gången du laddar den.

  Happy Rabbit levereras i en vacker presentask. En satängpåse för förvaring är inkluderat samt en laddare och en instruktionsbok.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 24,1 cm varav 13,3 cm kan föras op.
  DIAMETER: 4,3 cm på den bredaste punkten.
  VATTENTÄT: Nej, stänktät.
  BATTERITYP: Uppladdningsbar, inbyggd.
  VIBRATIONSNIVÅ: 3 hastigheter och 2 vibrationsmönster.
  LJUDNIVÅ: Ljudsvag.
  INTERFACE: 2 knappar.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Happy Rabbit G-spot Vibrator Uppladdningsbar

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: