Happy Rabbit Realistic Vibrator Uppladdningsbar
Happy Rabbit Realistic Vibrator Uppladdningsbar
639,00 kr
Happy Rabbit Realistic Vibrator Uppladdningsbar
Happy Rabbit Realistic Vibrator Uppladdningsbar
Happy Rabbit Realistic Vibrator Uppladdningsbar
Happy Rabbit Realistic Vibrator Uppladdningsbar
Happy Rabbit

Happy Rabbit Realistic Vibrator Uppladdningsbar

639,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Happy Rabbit Realistic Uppladdningsbar Vibrator har tillverkats för dig som önskar kraftfull stimulation och en vibrator som är realistisk i formgivningen.

Med Happy Rabbit Realistic Uppladdningsbar Vibrator får du en kraftfull rabbit vibrator med hela 3 motorer och en klitoris stimulator. Och så är Happy Rabbit väldigt tystgående själv när du använder det högsta läget! 

De tre motorer i Happy Rabbit Realistic har synkroniserats så att dina mest känsliga områden får stimulation samtidigt och du kan välja mellan 3 olika vibrationslägen och 2 vibrationsmönster.  Motorerna kontrollerar du med de två knappar som finns i vibratorns botten och du väljer sedan själv om du vill ha alla motorer tända på en gång eller om du till exempel bara vill ha vibration i staven eller i klitoris stimulatorn.

Happy Rabbit Realistic Uppladdningsbar Vibrator är 24,1 cm lång varav 13,3 kan föras upp. På det bredaste stället har den en diameter på 3,8 cm. 

Den läckra Happy Rabbit har tillverkats i silikon av hög kvalitet. Därför är den 100 % latex- och ftalatfri. Vi rekommenderar att du använder Happy Rabbit Realistic Uppladdningsbar Vibrator tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel då det får silikonet att kännas extra mjukt och läckert och vibratorn dessutom blir lättare att föra upp.

Happy Rabbit Realistic Vibrator är uppladdningsbar så du slipper byta batterier. Du sätter den bara i laddaren och när den är fulladdad är den klar för användning. Kom ihåg att ladda den efter du har använt den så du ser till att den är klar för nästa gång. En laddning ger 2 timmars njutning. Första gången du laddar din Happy Rabbit rekommenderar vi att du laddar den i 6 timmar. 

Happy Rabbit Realistic Uppladdningsbar Vibrator levereras i en  vacker presentask. I asken ingår det dessutom en satängpåse för förvaring, en laddare och en instruktionsbok.

Detaljer

MATERIAL: Silikon.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 24,1 cm varv 13,3 cm kan föras upp.
DIAMETER: 3,8 cm på det bredaste området.
VATTENTÄT: Nej, stänktät.
BATTERITYP: Uppladdningsbar, inbyggd.
VIBRATIONSNIVÅ: 3 hastigheter och 2 vibrationsmönster.
LJUDNIVÅ: Tystgående.
INTERFACE: 2 knappar.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 13416.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se