iEase Bäckenbottentränare
iEase Bäckenbottentränare
1 599,00 kr
iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner
iEase Bækkenbundstræner

iEase Bäckenbottentränare

1 599,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

iEase bäckenbottentränare är den idealiska redskapen för dig som vill träna din bäckenbotten säkert och med de bästa resultaten. iEase är nämligen en intelligent bäckenbottentränare som både kan testa styrkan i din bäckenbotten och ge dig övningar med en svårhetsgrad som passar din nivå. Sedan guidar iEase dig till hur du utför övningarna ännu mer effektivt. 

iEase kan både användas liggande, stående och sittande, allt efter vad du föredrar och du väljer själv om du önskar att höra instruktionerna eller om du föredrar att läsa dem på displayen. 

Bäckenbottenträning rekommenderas för kvinnor i alla åldrar av både sexexperter, barnmorskor och gynekologer. En sund och sterk bäckenbotten kan betyda större sexlust samt mer intensiv känslighet i underlivet och på så sätt bättre sex.

Så här använder du iEase:
Smörja på glidmedel på den uppblåsbara probe och för in den i slidan tills du når insnävningen. Håll kontrollenheten i handen eller placera den i närheten så att du kan se displaye medan du använder proben. Tänd iEase genom att hålla tänd/släck-knappen ned i 3 sekunder. Välj röstkontroll till eller ifrån. Använd programväljaren till att välja mellan test eller träning. Efter användning bör du rengöra iEase med en Sexleksaks Rengöring.

Producenten rekommenderar att du tränar 2 gånger dagligen morgen och kväll samt att du gör testet en gång i veckan för att se dina framsteg. 

Obs! iEase behöver 3 st. AAA-batterier som säljas separat.

Detaljer

MATERIAL: Proben är tillverkad av medicinskt silikon
LATEXFRI: Ja
MÅTT, PROBE: 10,4 x 3,4 x 2 cm.
MÅTT, KONTROLLENHET: 8 x 12,5 x 3,3 cm.
BATTERI: 3 st. AAA-batterier (ingår ej)
VATTENTÄT: Nej
TILLBEHÖR: Fodral och förvaringsväska. 
SPRÅK: Engelsk (danska översättning finns i manualen)
BRUKSANVISNING: Danska och engelska
Obs! Får bara med godkänning av egen läkare användas om du är gravid, om du använder fysisk prevention som sitter i slidan (t.ex.) spiral, om du har nedsjunken livmoder eller ondartade tumörer i behandlingsområdet. Får inte användas de första 6 veckor efter förlossning eller operativa ingrepp i underlivet.

ARTIKELNUMMER: 14094.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se