iEase Bäckenbottentränare

Klicka på en bild för att förstora den

 • iEase Bækkenbundstræner
 • iEase Bækkenbundstræner
 • iEase Bækkenbundstræner
 • iEase Bækkenbundstræner
 • iEase Bækkenbundstræner

iEase Bäckenbottentränare

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  iEase bäckenbottentränare är den idealiska redskapen för dig som vill träna din bäckenbotten säkert och med de bästa resultaten. iEase är nämligen en intelligent bäckenbottentränare som både kan testa styrkan i din bäckenbotten och ge dig övningar med en svårhetsgrad som passar din nivå. Sedan guidar iEase dig till hur du utför övningarna ännu mer effektivt. 

  iEase kan både användas liggande, stående och sittande, allt efter vad du föredrar och du väljer själv om du önskar att höra instruktionerna eller om du föredrar att läsa dem på displayen. 

  Bäckenbottenträning rekommenderas för kvinnor i alla åldrar av både sexexperter, barnmorskor och gynekologer. En sund och sterk bäckenbotten kan betyda större sexlust samt mer intensiv känslighet i underlivet och på så sätt bättre sex.

  Så här använder du iEase:
  Smörja på glidmedel på den uppblåsbara probe och för in den i slidan tills du når insnävningen. Håll kontrollenheten i handen eller placera den i närheten så att du kan se displaye medan du använder proben. Tänd iEase genom att hålla tänd/släck-knappen ned i 3 sekunder. Välj röstkontroll till eller ifrån. Använd programväljaren till att välja mellan test eller träning. Efter användning bör du rengöra iEase med en Sexleksaks Rengöring.

  Producenten rekommenderar att du tränar 2 gånger dagligen morgen och kväll samt att du gör testet en gång i veckan för att se dina framsteg. 

  Obs! iEase behöver 3 st. AAA-batterier som säljas separat.

  Detaljer

  MATERIAL: Proben är tillverkad av medicinskt silikon
  LATEXFRI: Ja
  MÅTT, PROBE: 10,4 x 3,4 x 2 cm.
  MÅTT, KONTROLLENHET: 8 x 12,5 x 3,3 cm.
  BATTERI: 3 st. AAA-batterier (ingår ej)
  VATTENTÄT: Nej
  TILLBEHÖR: Fodral och förvaringsväska. 
  SPRÅK: Engelsk (danska översättning finns i manualen)
  BRUKSANVISNING: Danska och engelska
  Obs! Får bara med godkänning av egen läkare användas om du är gravid, om du använder fysisk prevention som sitter i slidan (t.ex.) spiral, om du har nedsjunken livmoder eller ondartade tumörer i behandlingsområdet. Får inte användas de första 6 veckor efter förlossning eller operativa ingrepp i underlivet.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: iEase Bäckenbottentränare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *