Je Joue Ami+ Knipkula

Klicka på en bild för att förstora den

Je Joue Ami+ Knipkula

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Je Joue Ami+ lämpar sig för tränade användare och till dig som redan har bemästrat andra knipkulor. Är du på jakt efter nya utmaningar som kan träna din bäckenbotten till nästa nivå, så är den här knipkulan ett utmärkt val.

  Knipkulan är liten, men väger hela 137 g. Storleken, formen och tyngden gör att knipkulan kräver en tränad bäckenbotten hos användaren.

  Inuti är Ami+ fylld med små kulor som bidrar till en lustfylld känsla då du tränar med knipkulan. På så sätt kan du, om du vill, också göra träningen till en sexig lek.

  Precis som resten av kulorna i Amiserien har den här sköna knipkulan utvecklats i samarbete med en rad olika sexexperter. Många kvinnor uppnår större sexlust och ökad känslighet i underlivet genom att regelbundet träna sin bäckenbotten. Bäckenbottensträning är också något som rekommenderas av både sexexperter, barnmorskor och gynekologer.

  Vi rekommenderar att du använder lite vattenbaserat glidmedel tillsammans med Je Joue Ami+ kulan när du för in den.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  TOTAL LÄNGD, MED SNÖRE: 14,3 cm.
  KULANS LÄNGD: 6,9 cm.
  MAXDIAMETER: 2,7 cm.
  VIKT: 137 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Je Joue Ami+ Knipkula

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.