Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator - TESTVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Jimmyjane FORM 2 Opladelig Vibrator
 • Jimmyjane FORM 2 Opladelig Vibrator
 • Jimmyjane FORM 2 Opladelig Vibrator
 • Jimmyjane FORM 2 Opladelig Vibrator

Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator - TESTVINNARE

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Formen hos Jimmyjane FORM 2 har inspirerats av de vibrerande öronen hos en kaninvibrator (rabbit). Med hjälp av två synkroniserade vibratorer ger de två "öronen" dig en mycket skön klitorisstimulering.

  Välj mellan 5 hastigheter och 4 olika vibrationsmönster. Vibratorn är liten och söt. Den ergonomiska formen gör FORM 2 lätt att använda och den diskreta designen samt knapplås-systemet gör den perfekt att ta med i handväskan eller resväskan.

  Ytan av mjukt silikon gör den mycket behaglig att använda. För att göra upplevelsen ännu bättre rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel ihop med FORM 2. Känn dig fri att använda vibratorn i duschen. Den är vattentät! FORM 2 är uppladdningsbar.

  Har fått 6 ut av 6 stjärnor, av Danmarks största onlinetidning Ekstrabladet.dk.

  "Form 2 kan ge envar kvinna orgasm", Joan, kvinnlig testperson på ekstrabladet.dk.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon och rostfritt stål.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  STORLEK: 8,3 cm x 5,1 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Prisvärd med bra vibration Absolut den mest prisvärda klitorisstimulatorn jag har testat. Lent material, snygg design, väldigt tystgående och otroligt bra vibrationer! Men även om man kan få upp en rejäl styrka i vibrationerna så känns det inte av i den delen där du håller handen. Den är alltså både diskret ljudmässigt och gör att du kan hålla på länge utan att fingrarna domnar.

  Denna klitorisstimulator har haft bland de kraftfullare vibrationerna vilket har gett mig orgasmer även under de mest stressiga dagar då det är extra svårt att komma. Genom att den har två smalare öron på toppen så kan man genom att placera vibration vid sidan av klitoris huvud, alltså längs med skänklarna så kan man få underbara kraftfulla sensationer. Då kan man få en skön stimulering även när man är lite känslig. Det gör till exempel att man kan komma flera gånger efter varandra. Vem vill inte det?

  Känns svårt att hitta en nackdel med denna. Kanske att den är lite klumpig att ladda eftersom den ska stå på en platta som i sin tur är inkopplad med en sladd i väggen. Men samtidigt är det ju mycket bättre än vanliga batterier. Skulle gärna vilja ha denna i fler färger. Den svarta färger är mer grå än svart tyvärr. Annars tycker jag inte att man kan klaga. Den ger vad den har lovat - högklassig njutning!
  5 5 1

  Du recenserar: Jimmyjane FORM 2 Uppladdningsbar Vibrator - TESTVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *