Juicy Jewels Ruby Dream Dildovibrator

Klicka på en bild för att förstora den

  • Juicy Jewels Ruby Dream Dildovibrator  1
  • Juicy Jewels Ruby Dream Dildovibrator  2
  • Juicy Jewels Ruby Dream Dildovibrator  3

Juicy Jewels Ruby Dream Dildovibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

Produktbeskrivning

Är du på jakt efter din första vibrator? En som kan ge dig djupa orgasmer både i sovrummet och i badet? Då är dildovibratorn Juicy Jewels Ruby Dream ett gott val.

Den kittlar dig invändigt med kraftiga vibrationer men kan också användas till yttre stimulans av klitoris. Den användarvänliga designen och den nätta storleken gör att den är perfekt för nybörjare som vill experimentera och upptäcka en ny värld av njutning.

Dildovibratorn är vattentät och idealisk att ta med sig i badet, där de kraftiga vibrationerna känns ännu skönare och ännu mer intensiva. Vibrationshastigheten kan justeras med hjälp av en skruvknapp i botten.

Juicy Jewels Ruby Dream är tillverkad i mjuk jelly. Den har en diameter på 3,5 cm och en full längd på 16 cm, varav 13 cm kan föras in. Den använder 2 stycken AAA-batterier som köps till.

Detaljer

MATERIAL: TPE och ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 16 cm (13 cm kan föras in).
DIAMETER: 3,5 cm (bredaste delen).
BATTERITYP: 2 x AAA-batterier (medföljer ej).
VIBRATIONSNIVÅ: Multispeed.
GRÄNSSNITT: Skruvknapp.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Stimulering
Användarvänlig
Bedömning Hej, jag tyckte vibratorn var bra. Jag fick en rejäl njutning o en bra orgasm som varade länge. Min man använde den oxå på mig o vi fick så skööönt.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Stimulering
Användarvänlig
Test Då detta är min första så vet jag inte hur andra känns. Men jag blev nöjd med produkten den gav mej njutning till max och ett stort + att den gick använda i badet. Det ända jag kan tycka är att den är lite för geléig, med det är väl en smaksak.
5 3 1

Du recenserar: Juicy Jewels Ruby Dream Dildovibrator

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.