Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus

Klicka på en bild för att förstora den

 • Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus
 • Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus
 • Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus
 • Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus

Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Tänder du på den fräcka Kayden Kross? Då kan vi rekommendera att du provar Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus som har gjutits efter Kaydens vagina. Det är nog det närmaste du kommer på att njuta av porrstjärnan.

  Sleeven har gjorts i Fleshlights läckra Real Feel Super Skin material som känns väldigt realistisk, speciellt om du använder en del vattenbaserat glidmedel. Gör dig redo för en våt och läcker upplevelse du sent kommer att glömma.

  Fleshlight Girls Kayden Kross har en invändig Lotus struktur som skämmer bort och stimulerar dig när du rör Fleshlight:en. Du bestämmer själv hur tajt Kayden Kross ska kännas, du kontrollerar nämligen själv hur stort trycket kring din penis ska vara genom att skruva på locket i bottnen på Fleshlight:en. Ju mer du skruvar på locket, ju större vakuum kommer det att skapas där.

  Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus passar de flesta penisstorlekar och så är den lätt att rengöra. Avlägsna bara innandömet och rengör den i varmt vatten och Fleshlight Wash. Vänd försiktigt avigsidan utåt så insidan också blir rengjord och låt den torka efteråt innan du sätter den tillbaka i Fleshlight fodralet. Vi rekommenderar att du pudrar din Fleshlight med Fleshlight Puder efter rengöring så sleeven förblir mjuk och len och du undviker att det blir klistrigt.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin.
  STRUKTUR: Lotus
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 25,4 cm.
  DIAMETER: 0,7 cm till 1,9 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Kayden Kross Fleshlight Girls Lotus

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.