KEY Io Mini Massager -PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • KEY by Jopen Io Mini Massager
 • KEY by Jopen Io Mini Massager
 • KEY by Jopen Io Mini Massager
 • KEY by Jopen Io Mini Massager
 • KEY by Jopen Io Mini Massager

KEY Io Mini Massager -PRISVINNARE

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  KEY Io Mini Massager är en exklusiv och tyst vibrator för dig som både vill ha en sofistikerad design och effektiva vibrationer.

  Med KEY Io Mini Massager får du en allsidig vibrator som kan ge dig hela tre olika upplevelser. Du kan välja att njuta vibratorn själv så att vibrationerna verkligen kommer till sin rätt. Vibratorns hårda, lena material gör det lätt att målinrikta vibrationerna väldigt precist så att du får mest möjlig njutning av vibrationerna. Önskar du dig istället en lenare upplevelse och mjukare vibrationer kan du sätta KEY Io Mini Massagers lena silikon sleeve på och börja leken.

  Sist men inte minst kan du använda den noppriga sleeven för en ännu mer retande upplevelse med de 5 läckra vibrationsmöjligheter du får med KEY Io Mini Massager.
  KEY Io Mini Massager är vattentät och kan därför njutas i badet. Allt du ska göra är att skruva ihop vibratorn ordentligt när du har satt i batteriet så att det inte kommer in vatten i batterikammaren.

  Med KEY Io Mini Massager får du en lätt och användarvänlig vibrator som betjänas med bara en enkel knapp. Tryck på knappen för att tända och för att byta mellan vibrationerna. Håll knappen nere i 3 sekunder när du vill släcka KEY Io Mini Massager.

  Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med KEY Io Mini Massager så att du får en ännu mer läcker och len upplevelse med vibratorn.

  Vibratorn levereras tillsammans med en förvaringspåse som ser till att förvaringen är luddfri.
  Obs! Vibratorn använder 1 st. AA-batteri som säljs separat. KEY Io Mini Massager har framställts av ABS-plast och silikon som är 100 % ftalatfri.

  Prisvinnare: Producenten av KEY Io vann två priser vid O Awards 2014. En för 'Outstanding Packaging' och en för 'Best Product Line for Women'.

  Detaljer

  MATERIAL: Kvalitets ABS och silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 10,75 cm x 2,5 cm.
  VATTENTÄT: Ja
  BATTERITYP: 1 st. AA-batteri (ingår ej) 
  VIBRATIONSMÖNSTER: 5   
  LJUDNIVÅ: Tyst.
  INTERFACE: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska, franska, tyska
  INGÅR: Förvaringspåse och garantibevis.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: KEY Io Mini Massager -PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: