Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator
 • Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator
 • Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator
 • Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator

Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Är du och din partner ofta ute och reser eller har ni kanske ett distansförhållande som börjar gå er på nerverna? Då är Kiiroo Couple Interkativ Vibrator och Masturbator det perfekta valet för er. Komponenterna gör det möjligt för er att njuta av "intimt" sex även om ni nu befinner er på varsin sida av jordklotet. Ni kan såklart också använda settet för att liva upp det vanliga sexlivet.

  Settet består av två komponenter varav en är den tryck- och rörelsekänsliga vibratordildon Pearl. Dildon registrerar alla rörelser och tryckförändringar som den utsätts för och överför sedan rörelserna via ett datorpogram till Onyx-masturbatorn. Onyx har en inbyggd sensor som registrerar all information om Pearls rörelser. På så sätt kan också er distansierade njutning bli intim.

  Förutom att "röra" varandra kan ni också se och höra varandra med hjälp av det medföljande videosamtalsprogrammet.

  Både Pearl och Onyx kan användas oberoende av varandra via manuell styrning. Pearl har 5 olika vibrationslägen och kan användas så väl som klitorisstimulator som dildovibrator. Onyx har ett innanmäte som är gjort av Fleshlight SuperSkin och ser till att du får en verklighetstrogen stimulering. Masturbatorn stimulerar dig inte bara genom att röra sig upp och ner utan drar också ihop sig runt penisen precis som en riktigt vagina gör.

  Både Pearl och Onyx är vattentäta och kan därför enkelt rengöras med varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

  De som står bakom Kiiroo vann priset "New Pleasure Products Company of the Year" för de två oerhört nytänkande produkterna på den årliga galan Xbix Awards.

  Settet innehåller 1 x Pearl-vibrator, 1 x Onyx-masturbator, USB-kabel, bruksanvisning (på engelska), glidmedel, programvaruinstruktioner och en förvaringspåse.

  Detaljer

  MATERIAL: Plast och Fleshlight SuperSkin. (ftalatfritt och dermatologiskt testat)
  FÖRBINDS VIA: Bluetooth.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  MEDFÖLJER: 1 x Pearl-vibrator, 1 x Onyx-masturbator, USB-kabel, bruksanvisning, glidmedel, programvaruinstruktioner och en förvaringspåse.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.