Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator

Klicka på en bild för att förstora den

Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Prova nya Kiiro Onyx 2, en uppgraderad version av den populära, interaktiva onaniprodukten Kiiroo Onyx som också kan användas av par till kittlande långdistanssex.

  Som en unik egenskap har Onyx 2 både en ännu kraftigare och mer tystlåten motor samt längre batteritid. Allt för att dina onaniupplevelser ska bli så explosiva som möjligt.

  Kiiro Onyx 2 kan användas själv som en appstyrd masturbator eller med internettillgång tillsammans med massor av spännande filmer, där videons stimulering, rörelser och intensiteteter synkroniseras virtuellt.

  Du kan också använda Kiiro Onyx 2 under läckert långdistanssex där din partners rörelser och muskelsammandragningar överförs till sleevet när hon använder Kiiro Pearl-dildon var hon än befinner sig i världen (dildon ingår ej). Detta ger en otroligt realistisk virtuell sexupplevelse.

  Invändigt kan du njuta av ett mjukt och stimulerande Fleshlightsleeve. Öppningen är töjbar och passar de flesta män.

  Detaljer

  MATERIAL: Plast (behållare) och Real Feel Super Skin (sleeve).
  FTALATFRI: Ja. 
  LATEXFRI: Ja. 
  STORLEK: 
  - Yttre längd: 24 cm.
  - Yttre bredd: 9 cm.
  - Yttre djup: 8 cm.
  - Invändig diameter: 4 cm.
  VATTENTÄT: Nej.
  FÖRBINDELSE: Bluetooth.
  KAN KOPPLAS MED: Kiiroo Pearl och andra Kiiroo Onyx masturbators (ingår ej).
  VIKT: 750 g.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.
  OBS! Tänk på att om produkten används tillsammans med den föreslagna appen, kan appen samla in data om hur du använder både produkten och appen. Du kan begränsa vem din data delas med i appens inställningar. För mer information, se app-tillverkarens sekretesspolicy. Sinful ansvarar inte för din användning av appen.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Trist Köpte denna och har andvänt den nu i snart ett halvår, ville verkligen ge den en chans. Men när jag sätter igång den så är det väl lite trevligt, men man upptäcker snart att den inte stimulerar så bra. Fick oftast hjälpa till genom att jobba den upp och ner ett tag. Detta blir jobbigt i längden då den är ganska tung samt att den ska vara en "no hands" produkt. Som sagt en trist dyr sak.
  5 3 1

  Du recenserar: Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.