Kiiroo Onyx Teledildonic Masturbator Tanya Tate

Klicka på en bild för att förstora den

Kiiroo Onyx Teledildonic Masturbator Tanya Tate

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vill du förverkliga dina hetaste fantasier om att vara tillsammans med porrstjärnan Tanya Tate? Då är Kiiroo Onyx Teledildonic Masturbator Tanya Tate ett måste.

  Den revolutionerande och interaktiva masturbatorn är designad med unika rörelsesensorer så att du via bluetooth kan känna av rörelserna i en porrfilm eller en annan Kiirooprodukt. Denna speciella utgåva av Onyxmasturbatorn med Tanya Tate är formgiven med hennes autograf. Utöver det är den kompatibel med hennes hemsida, där du kan använda masturbatorn tillsammans med de interaktiva videoklippen och få en unik upplevelse där du kommer henne nära.

  Masturbatorn är också perfekt för långdistanssex med din partner med hjälp av vibratorn Kiiroo Pearl med vilken du märker när hon använder dildon. Masturbatorn kan också användas som den är, och du kan manuellt växla mellan 3 stimulationsmönster på LED-displayen.

  Du kan koppla masturbatorn till en dator via bluetooth och både se porrfilmer och chatta med din partner i ett säkert program.

  Kiiroo Onyx Tanya Tate har en mjuk invändig Fleshlightsleeve som känns kittlande och realistisk. Den har en yttre längd på 24 cm medan det inre djupet är 8 cm och den inre diametern 4 cm. Masturbatorn kan laddas via en medföljande USB-kabel.

  Detaljer

  MATERIAL: Plast (etuiet) och Real Feel Super Skin (sleeven).
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Nej.
  STORLEK:
  - Yttre längd: 24 cm.
  - Yttre bredd: 9 cm.
  - Inre djup: 8 cm.
  - Invändig dIameter: 4 cm.
  FÖRBINDELSE: Bluetooth.
  KAN KOPPLAS TILL: Kiiroo Pearl och en annan Kiiroo Onyx masturbator (säljes separat).
  STIMULATIONSMÖNSTER: 3 mönster.
  BATTERI: Uppladdningsbart (USB-kabel medföljer).
  VIKT: 750 g.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, tysk m.fl.
  OBS! Tänk på att om produkten används tillsammans med den föreslagna appen, kan appen samla in data om hur du använder både produkten och appen. Du kan begränsa vem din data delas med i appens inställningar. För mer information, se app-tillverkarens sekretesspolicy. Sinful ansvarar inte för din användning av appen.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Kiiroo Onyx Teledildonic Masturbator Tanya Tate

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.