Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor
Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor
429,00 kr
Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor
Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor
Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor
Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor
Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor
Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor

Laid K.1 Magnetic Balls Knipkulor

429,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Laid K.1 Magnetic Balls är ett revolutionerande set knipkulor för dig som gärna vill ha ett flexibelt och roligt sätt att träna din bäckenbotten på. Laid K.1 Magnetic Balls gör det nämligen möjligt att visualisera de övningar du ska göra med bäckenbotten så de är lättare att göra och din träning blir mer effektiv.

Med Laid K.1 Magnetic Balls setet får du fyra kulor i två olika storlekar. De små, svarta kulorna är magnetiska och de stora svarta vinbärsfärgade kulor innehåller står så att kulorna skapar olika mönster när magnetismen drar dem mot varandra. Kulorna har en relativt smal diameter och en hög vikt jämfört med andra knipkulor vilket vanligtvis betyder att de är svåra för kroppen att hålla fast kring. Men på grund av att kulorna är magnetiska och skapar mönster kan kroppen lättare hålla dem uppe.

I början kommer det vara svårt att hålla en enkel eller två kulor uppe eftersom kroppen inte vill ha så mycket att hålla tag kring. Därför kan det vara en fördel att använda alla 4 kulor även om det också kommer att betyda mer vikt som ska hållas uppe. Under tiden du blir mer tränad kan du variera antalet och kombinationen av kulorna så att träningen blir mer avväxlande.

Så här använder du Laid K.1 Magnetic Balls:
- Smörja in kulorna i vattenbaserat glidmedel och för upp dem i slidan en åt gången, börja med en av de svarta vinbärsfärgade kulor och ta därefter en svart kula.
- Spänn musklerna kring Laid K.1 Magnetic Balls i 3 sekunder och slappna därefter av i 3 sekunder. Övningen repeteras 10-20 gånger ett par gånger i veckan. Övningarna kan evt. förlängas med ett par sekunder, under tiden din bäckenbotten styrkas om det känns rätt. Du bör dock inte göra övningarna i mer än 20 sekunder åt gången och du ska alltid se till att hålla paus lika länge som du spänner. 
Övningarna kan göras stående, liggande och gående. Om du önskar att variera träningen eller om du gärna vill ha fler utmaningar kan du prova att flytta runt på kulorna, forma en rak linje med dem eller prova att separera dem med bäckenbottenmuskulaturen. 

När du är klar med att använda Laid K.1 Magnetic Balls ska du slappna av i musklerna medan du sitter på huk eller går runt. Kulorna har tillräcklig vikt för att de själv kommer att röra sig neråt när du slappnar av så du lätt kan ta ut dem när de når slidmynningen. När du tar ut en kula kommer resten av raden också ut.

Detaljer

MATERIAL: Stål, magneter och medicinskt silikon.
FTALATFRI: Ja.
STORLEK: De stora kulorna mäter 2,3 cm i diameter, medan de små mäter 1,9 cm i diameter.
VIKT: De stora kulor väger 36 g, de små kulor väger 15 g. 
VATTENTÄT: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelska, tyska m.fl.

ARTIKELNUMMER: 13629.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se