LELO Boa Bondage Silkesband

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Boa
 • LELO Boa
 • LELO Boa
 • LELO Boa
 • LELO Boa
 • LELO Boa

LELO Boa Bondage Silkesband

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Med dessa LELO Boa Bondage Silkesband kan den ena av er ta absolut kontroll över era erotiska upplevelser.  Banden är perfekta för kinky bondagelekar.

  Bind fast händer eller fötter till dörren eller sängen och utforska de fräcka upplevelserna som det kan föra med dig. Banden är gjorda i 100 % ren siden och har på ena sidan dekorerats med Lelo's välkända jacquard mönster.

  Det mjuka materialet gör banden mycket behagliga att ha på sig. I ena änden av banden sitter nickelfria metallringar som försäkrar att ni kan spänna fast varandra ordentligt. I andra änden sitter en liten innerpåse med sötvattenpärlor fastsydd.

  Pärlorna gör det möjligt att spänna fast bondagebanden på en dörr. Placera banden ovanpå sovrumsdörren och stäng den. Pärlorna i änden försäkrar att banden inte glider igenom hålet vid dörrkarmen.

  Boa bondagebanden funkar också att spänna fast till sängen eller bedstraps. Banden kommer i en stilig förvaringspåse där ni kan förvara dem diskret och säkert efter användning.

  Detaljer

  MATERIAL: 100 % siden, nickelfri metall.
  MOT HUDEN: Mjuka och behagliga.
  HÅLLBARHET: Mycket slitstarka.
  ANTAL: 2 st. silkesband.
  STORLEK: 105 cm x 5 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska, svenska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: LELO Boa Bondage Silkesband

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.