LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt
1 445,00 kr
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produkt och app 1
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produktbild 2
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produktbild 3
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produktbild 4
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produktbild 5
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produktbild 6
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produktbild 7
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produktbild 8
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt produkt i hand 50
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt bild på förpackningen 90

LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt

3.4 (4)
1 445,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Vetenskap har aldrig varit så här tillfredsställande förr! Genom att använda inte bara en, utan två kraftiga motorer, kan F1s kombinera vanliga vibrationer med intensiva ljudvågor och stimulera din penis från alla håll - samtidigt.

Det är inte enbart nervändarna i huden som blir tillfredsställda, LELO:s revolutionerande SenSonic-teknik ser till att ljudvågorna resonerar genom hela din penis. Cruise Control-funktionen ser dessutom till att intensiteten förblir densamma genom hela äventyret, så att du inte får en effektminskning i en kritiskt kurva.

F1s har 10 högteknologiska prestationssensorer som rapporterar in dina bedrifter till LELO F1s App. Har du erfarenhet av kodning och programutveckling kan du även använda appens Software Development Kit, med vars hjälp du kan experimentera, följa din egen utveckling och forma din framtida användning, och därigenom hur du vill njuta nästa gång.

Den inre sleeven är gjord av supermjukt, naturtroget silikon med räfflor som ger extra stimulans under användningen. Eftersom den är helt vattentät kan du lätt rengöra den med tvål och vatten, alternativt antibakteriell sexleksaksrengöring för optimal hygien.

Applicera rikligt med glidmedel i F1s inre kanal. Tryck på mittenknappen för att starta masturbatorn och träng långsamt in. F1s kommer börja fungerar när den känner av att du är inne i den. Studera dig själv genom fönsterpanelen medan du flyger mot mållinjen. 

Detaljer

MATERIAL: Silikon, ABS-plast och aluminiumlegering.
ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 14,3 cm, inre djup 11 cm.
DIAMETER: Yttre 7,1 cm, inre upp till 4 cm.
VIBRATIONER: Justerbara hastigheter och mönster.
STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (USB-laddare ingår).
LADDNINGSTID: 2 timmar.
ANVÄNDNINGSTID: Upp till 2 timmar.
APP: LELO F1s Demo.
ANSLUTNING: Bluetooth.
KOMPATIBEL MED: iOS och Android.
REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
BRUKSANVISNING: Engelska, franska, spanska, tyska, italienska, ryska, holländska, kroatiska, svenska, polska, portugisiska, förenklad kinesiska, kinesiska, japanska, koreanska.
MEDFÖLJER: 60 ml sexleksaksrengöring, "Don’t disturb"-skylt, handskar, 2 x 5 ml glidmedel, förvaringspåse.

ARTIKELNUMMER: 21647.
Kundrecensioner
3.4
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (4)
Tänk på storleken innan du köper den!

Konceptet är bra, motorerna känns rejäla men det borde tydligt stå en maxlängd och grovlek för när den inte går att använda. Jag köpte denna och tyvärr kommer jag inte in mer än några cm för sedan blir den för trång. Kanske ett i-landsproblem att klaga på att man har för stor kuk för en leksak, men det var mycket pengar som jagslängde i sjön Läs mer

-
5 2 1
Jättebra

Jag tycker att LELO F1 är en bra produkt för dig som vill komma fort. Den är lätt att rengöra och det är bra att det följer med rengöring. Den gör sitt jobb jättebra men jag hade velat att vibratorerna hade var lite starkare. Den kan vara lite liten och lite trång men för mig går det ändå bra att få in den. Läs mer

-
5 4 1
Annorlunda på ett bra sätt

Denna grej fungerar mycket bra för mig. Den är väldigt annorlunda från "strokers" som försöker simulera "the real thing" så man skall inte köpa den för det. Men gillar man virationer, så funkar den utmärkt, de två olika motorerna stimulerar på olika sätt som ger en mycket skön känsla tillsammans. Appen är lättatt använda och ger bra kontroll över vibratorerna, saknar dock lite "program" med varierade tempo i appen. Storleken passar mig, har ingen riktig koll på hurstor den är men måtten finns att hitta på nätet, värt att kolla innan köp, den passar ju inte alla olika storlekar. Kort och gott den är väldigt annorlunda än"the real thing" men på ett bra sätt! Läs mer

-
5 5 1
Ha inte för grov

Jag satt med förväntan och skulle prova den då varan har bra kvalite och appen verkade lovande. Men döm om min förvåning när jag inte ens får in ollonet i den :/ Snacka om att kasta pengar i sjön, det här borde affären berätta om :( Läs mer

-
5 2 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se