LELO Iris Dildovibrator Uppladdningsbar

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Iris
 • LELO Iris
 • LELO Iris
 • LELO Iris
 • LELO Iris
 • LELO Iris
 • LELO Iris
 • LELO Iris

LELO Iris Dildovibrator Uppladdningsbar

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  LELO Iris har en lite ojämn yta ett vackert mönster som har inspiration från irisblomman. Detta ger dig extra stimulering när du för upp den. Vibratorn har 2 inbyggda motorer som är väldigt effektiva.

  Den ena motorn sitter i själva LELO Iris dildon och den andra sitter vid silverkanten där den masserar dig vid slidmynningen. De två motorerna visar verkligen sina talanger när du väljer ett av LELO Iris 5 pulserande mönster.

  Här kommer de att turas om att vibrera och ge dig en helt speciell stimulering. Du kan själv justera hur kraftigt du vill ha att LELO Isis vibrationerna ska vara - välj mellan 8 olika styrkor från ganska mild till mycket kraftfull.

  LELO Iris har en liten böjning som gör den idealisk för att stimulera G-punkten. Den medicinska silikon-ytan gör den väldigt behaglig och mjuk att använda. LELO Iris är dock inte böjlig och kan därför stimulera dig mycket målinriktat.

  Dildovibratorn är uppladdningsbar. 2 timmars uppladdning ger upp till 4 timmars ren njutning med LELO Iris. Vibratorn levereras i en vacker och elegant ask med tillhörande laddare, manual och förvaringspåse i satin. Om du vill uppnå maximal njutning kan du använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med LELO Iris vibratorn.

  Detaljer

  MATERIAL: Kvalitets ABS och silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 22 cm x 4,2 cm .
  VIKT: 170 g.
  VATTENTÄT: Nej.
  BATTERITYP: Uppladdningsbart litium.
  VIBRATIONSNIVÅ: 5 mönster/8 styrkor.
  LJUDNIVÅ: Ytterst tyst.
  VIBRATIONSTID: Upp till 4 timmar.
  STANDBY-TID: Upp till 90 dagar.
  BRUKSANVISNING: Engelska, svenska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: LELO Iris Dildovibrator Uppladdningsbar

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.