LELO Tara Parvibrator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Tara
 • LELO Tara
 • LELO Tara
 • LELO Tara
 • LELO Tara
 • LELO Tara Par Vibrator
 • LELO Tara Par Vibrator

LELO Tara Parvibrator - PRISVINNARE

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  LELO Tara är en kraftfull och effektiv parvibrator som är den första i världen att kombinera kraftfulla vibrationer och retande rotationer. Därmed kan ni med Tara få en ännu mer stimulerande och skön upplevelse medan ni njuter varandra. Vibratoren ägnar sig speciellt för kvinnor som föredrar fyllig stimulation och den kan också njutas utan partner om man föredrar det.

  LELO Tara bärs av kvinnan under sex och stimulerar er båda. På yttersidan skämmer klitorisvibratorn bort henne med sköna vibrationer som också kan kännas av honom när ni ligger tillsammans. Taras inbyggda klitorisvibrator är dubbelt så kraftfull som motsvarande parvibratorer på marknaden för extra stor njutning. Invändigt masserar G-punktsstimulatorn hennes G-punkt i underbara, roterande rörelser som också kommer att ge honom intensa stimulationer. Upplevelsen har koordinerats perfekt så att den invändiga stimulator skämmer bort er i samma rytm som den utvändiga klitorisvibrator.

  LELO Tara har 6 olika retande program ni kan välja mellan, allt efter hur mild eller intensiv stimulering ni önskar att njuta tillsammans. Ni byter lätt mellan inställningarna med Taras ena knapp som också används för att tända och släcka vibratorn.

  Med LELO Tara får ni möjligheten att uppnå ännu bättre sexuella upplevelser tillsammans oavsett vart ni är. Vibratorn är både vattentät och uppladdningsbar så att ni har full frihet att njuta varandra. En laddare samt en förvaringspåse i tyg ingår.

  Vi rekommenderar att ni använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med LELO Tara och att ni rengör den i varmt vatten och evt. med en sexleksaksrengöring efter användning.

  Obs!Tara påminner mycket LELO Ida som också finns här i shoppen. Skillnaden är att Ida levereras med en SenseMotion fjärrkontroll och har fler stimulerande prog.

  Prisvinnare: LELO Tara vann 2014 en XBIZ Award för 'Luxury Toy/Line of the Year'.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: 100 % vattentät, får sänkas ner i max 1 meter vatten.
  STORLEK: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm
  VIKT: 78 g.
  BATTERI: Uppladdningsbart Li-ion 3,7 V 200 mAh batteri (USB laddare ingår)
  VIBRATIONSTID: Upp till 2 timmar
  STAND-BY TID: 90 dagar
  LADDNINGSTID: 2 timmar
  INTERFACE: 1 knapp
  BRUKSANVISNING: Engelska, svenska.
  VIBRATIONSNIVÅ: 8 olika.
  LJUDNIVÅ: Tystgående.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: LELO Tara Parvibrator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: