Liberator Ramp Sexkudde

Klicka på en bild för att förstora den

 • Liberator Ramp Sexkudde 1
 • Liberator Ramp Sexkudde 2
 • Liberator Ramp Sexkudde 3
 • Liberator Ramp Sexkudde 4
 • Liberator Ramp Sexkudde 5
 • Liberator Ramp Sexkudde 6

Liberator Ramp Sexkudde

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

2 295,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer du om att prova ett antal olika sexställningar och ge dig hän till flera timmar av lek och njutning i sällskap med din parter, då är Liberator Ramp en absolut nödvändighet.

  Den kilformade sexkudden ger stöd, avlastar samt förbättrar era sexställningar så att ni får ett fantastiskt och varierat sexliv. Gör kända ställningar ännu bättre eller prova något av de medföljande förslagen som t ex Vertigo eller The Pleasure Garden.

  Kudden är mjuk men bevarar formen och glider inte iväg under användning. Den har en vinkeln på 45°, så den kan både användas att vila på, luta sig mot eller vad som än önskas – det är bara fantasin som sätter gränser.

  Kudden är formad som en trekant och har en enkel design. Den är 61 cm bred, 86 cm lång och 18 cm hög. Sexkudden har ett avtagbart fodral som tål maskintvätt.

  Detaljer

  MATERIAL: Kudden är tillverkad av polyuretan och fodralet av mjukt microfiber.
  MÅTT:
  - Bredd: 61 cm.
  - Längd: 86 cm.
  - Höjd: 30 cm.
  TVÄTTBAR: Ja, kuddfodralet tål maskintvätt.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  En ny vinkel på sex! Roligt tillskott i sängen som möjliggör nya positioner, gör bekanta ställningar ännu bättre och gör att njutningen kan nå nya höjder! Det enda som är lite krångligt är att det kan vara lite lätt att ”juckas” nerför den sluttande sidan om rumpan inte är tillräckligt långt ut. Men helt klart en investering som ger det där lilla extra.
  5 4 1

  Du recenserar: Liberator Ramp Sexkudde

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.