Liberator Ramp Sexkudde
Liberator Ramp Sexkudde
1 995,00 kr
Liberator Ramp Sexkudde  1
Liberator Ramp Sexkudde  2
Liberator Ramp Sexkudde  3
Liberator Ramp Sexkudde  4
Liberator Ramp Sexkudde  5
Liberator Ramp Sexkudde  6

Liberator Ramp Sexkudde

4.0 (2)
1 995,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Drömmer du om att prova ett antal olika sexställningar och ge dig hän till flera timmar av lek och njutning i sällskap med din parter, då är Liberator Ramp en absolut nödvändighet.

Den kilformade sexkudden ger stöd, avlastar samt förbättrar era sexställningar så att ni får ett fantastiskt och varierat sexliv. Gör kända ställningar ännu bättre eller prova något av de medföljande förslagen som t ex Vertigo eller The Pleasure Garden.

Kudden är mjuk men bevarar formen och glider inte iväg under användning. Den har en vinkeln på 45°, så den kan både användas att vila på, luta sig mot eller vad som än önskas – det är bara fantasin som sätter gränser.

Kudden är formad som en trekant och har en enkel design. Den är 61 cm bred, 86 cm lång och 18 cm hög. Sexkudden har ett avtagbart fodral som tål maskintvätt.

Detaljer

MATERIAL: Kudden är tillverkad av polyuretan och fodralet av mjukt microfiber.
MÅTT:
- Bredd: 61 cm.
- Längd: 86 cm.
- Höjd: 30 cm.
TVÄTTBAR: Ja, kuddfodralet tål maskintvätt.

ARTIKELNUMMER: 15174.
Kundrecensioner
4.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Värd varenda krona.

Förväntade mig ett enormt paket, men eftersom produkten är vakuumförpackad var det inga problem. Lätt att packa upp och göra i ordning. Kostar en del, men kvaliteten och användningen är värd varenda krona. Använd som det visas på bilderna i annonsen, fungerar tillfredsställande. Bra kvalitet på produkten, fast kudde, supermjukt fodral,fin sammet. Tvättbart överdrag, vilket är ett måste. Kan visas som dekoration, förklädd till en yogakudde..? Vår nya favoritmöbel! Läs mer

-
5 4 1
En ny vinkel på sex!

Roligt tillskott i sängen som möjliggör nya positioner, gör bekanta ställningar ännu bättre och gör att njutningen kan nå nya höjder! Det enda som är lite krångligt är att det kan vara lite lätt att ”juckas” nerför den sluttande sidan om rumpan inte är tillräckligt långt ut. Men helt klart en investering som ger detdär lilla extra. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se