Liquid Silk Vattenbaserat Glidmedel 50 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Liquid Silk Vattenbaserat Glidmedel 50 ml 1

Liquid Silk Vattenbaserat Glidmedel 50 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

79,00 kr

  Produktbeskrivning

  Oavsett om du vill skämma bort din partner med ett förföriskt förspel eller få ännu lenare sex med eller utan sexleksak så är Liquid Silk Vattenbaserat Glidmedel ett bra val.

  Det vattenbaserade glidmedlet är trögflytande och drygt i bruk utan att klibba. Några droppar räcker.

  Bygger på en antibakteriell formula som motverkar irritation och kan användas över hela kroppen. Vårdar och återfuktar öm hud.

  I praktisk 50 mls resestorlek. Enkelt och behändigt att ha med sig i handväskan, handskfacket eller resväskan så att du alltid är redo.

  OBS: Innehåller en liten mängd silikon. Vi rekommenderar därför att du rengör din silikonsexleksak med vatten och sexleksaksrengöringsmedel efter att du har använt det tillsammans med glidmedlet.

  Detaljer

  INGREDIENSER: Vattenbaserat glidmedel (innehåller en liten mängd silikon. Vi rekommenderar därför att du rengör din silikonsexleksak med vatten och sexleksaksrengöring efter att du har använd den tillsammans med Liquid Silk).
  PARABENFRI: Nej.
  ANTIBAKTERIELL: Ja.
  MÄNGD: 50 ml.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Glidförmåga
  silk glidmedel fantastisk till min fleshlight, underbart glid
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Glidförmåga
  Bra långvarigt glid Känslan på huden är som namnet: silkeslent. Det glider bra och håller länge, så det behövs sällan mer än en droppe per session. Om en inte rengör direkt efteråt så torkar det utan obehag, alltså inget stelt eller klibbigt. Det glider igen med lite ny vätska och tvättas enkelt bort med bara vatten. Smak och lukt är lite kemiskt plastig, men med lite avstånd till ansiktet så är det inget som stör. Jag har använt på kön, leksaker och analt, och allt känns toppen. Rekommenderas!
  5 4 1

  Du recenserar: Liquid Silk Vattenbaserat Glidmedel 50 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *