Louisiana Lounger Sexmaskin
Louisiana Lounger Sexmaskin
1 409,00 kr
Sybian Sex Maskine

Louisiana Lounger Sexmaskin

1 409,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Louisiana Lounger Sexmaskin är en uppblåsbar madras med en motor som gör in och ut rörelser så att du får stor njutning med en minimal insats: Det endaste du ska göra är att välja den av de tre medföljande dildos du vill använda, lägga dig bekvämt och låta den kraftfulla sexmaskin stå för rörelserna. 

De sköna rörelser som Lousiana Lounger leverar är på 5-7,5 cm och den uppblåsbara stol är lätt att blåsa upp. 

Tre olika dildos ingår som kan skruvas fast eller användas separat: Den rosa g-punktsvibrator är 12 cm lång och har en diameter på 3 cm. Den realistiska dildo är 14 cm lång och har en diameter på 3,5 cm medan den lilla jelly vibrator är 17 cm lång och har en diameter som varierar mellan 3,5 och 4 cm. Alla tre vibratorer har steglösa vibrationer.

Önskar du en annan dildostorlek eller form? Då kan Lousiana Lounger Sexmaskin användas tillsammans med sorters vibratorer som har ett skruv gevind en en tum i diameter och den passar därför för många av de mindre vibratorer. 

Ingår: Forutom själva stolen och de tre dildoes ingår det en lätt och användarvänlig fjärrkontroll samt band för fixering av handleder och fotleder. OBS: G-punkts vibratorn använder 1 stk. AA batteri, den realistiska vibrator använder 1 st. AA batteri och jelly vibratorn använder 2 st. AA batterier. Dessa batterier säljs separat här i Sinful.se shoppen. Fjärrkontrollen använder 1 st. 23 A batteri som ingår.

Louisiana Lounger Sexmaskin kan bära en personvikt på upp till 136 kg. I uppblåst läge är sex maskinen 160 cm lång och 80 cm bred. Fotänden är 25 cm hög medan huvudgaveln är 50cm hög.

Detaljer

MATERIAL: Vinyl
STORLEK SEX MASKIN: 160 cm x 80 cm i grundarean. Maskinen er 50 cm hög i huvudgaveln och 25 cm hög i fotänden.
STORLEK DILDO: 12, respektive 14 og 17 cm.
VATTENTÄT: Nej
BÄRFÖRMÅGA: Upp till 132 kg.
BATTERIER: G-punkts vibratorn använder 1 st. AA batteri, den realistiska vibrator använder 1 st. AA batteri och jelly vibratorn använder 2 st. AA batterier. Dessa batterier säljs separat. Fjärrkontrollen använder 1 st. 23 A batteri som ingår.
MANUAL: Dansk, engelsk, fransk, tysk, spansk m.m.

ARTIKELNUMMER: 13896.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se