Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg

Klicka på en bild för att förstora den

 • Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg 1
 • Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg 2

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

69,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer du om att utforska njutningsfull analstimulation? Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg ger dig den möjligheten.

  Denna lilla plugg har en perfekt storlek för nybörjare. Längden som förs in mäter blotta 4,5 cm, och med sin rundade spets är pluggen både lätt och behaglig att föra in.

  Njut av ytans stimulerande räfflor, och sätt igång den kittlande vibrationsfunktionen för en ännu mer tillfredsställande användning. Vibratorn har en levnadstid på mellan 40 och 60 minuter.

  Pluggen är perfekt att ha liggandes i fickan eller handväskan när du ska ge dig ut på en kväll med fräcka äventyr, eftersom den lilla storleken gör att ingen uppmärksammar den innan du vill visa fram den.

  Den totala längden mäter 6 cm, och pluggen är 2,5 cm på den bredaste punkten. Den är tillverkad i silkeslen silikon och du får med 1 x LR754-batteri på köpet.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  LÄNGD: 6 cm, varav 4,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 2,5 cm.
  VIBRATIONER: 1.
  BATTERI: 1 x LR754-batteri (ingår).
  ANVÄNDNINGSTID: 40-60 min.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, holländska, franska, m.fl.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.