Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjärrkontroll
Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjärrkontroll
899,00 kr
Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjärrkontroll  1
Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening
Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening
Love to Love HIM Prostata Stimulator med Fjernbetjening

Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjärrkontroll

2.7 (2)
899,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Nu kan du få en intensiv analstimulering från ena änden till den andra med Love to Love HIM Prostatastimulator med Fjärrkontroll.

Den kittlar prostatan, mellangården och testiklarna på en och samma gång. Den har två motorer som masserar mellangården och anus, medan den invändiga kulan i analpluggen rullar upp och ned längs prostatan för en längre stimulering som kommer att ta din orgasm till nya höjder.

Prostatastimulatorn har en ergonomisk design med två spetsar som omfamnar testiklarna och fördelar de intensiva vibrationerna på alla de känsliga zonerna. Du (eller din partner) kan styra de 11 vibrationerna via den medföljande trådlösa fjärrkontrollen.

Love to Love HIM är tillverkad i medicinskt silikon och har en mjuk överdel. Den kan föras in 9,5 cm och har på det bredaste stället en diameter på 3,8 cm.

Prostatastimulatorn är uppladdningsbar.

Detaljer

MATERIAL: Silikon.
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
VATTENTÄT: Nej (tål vattenstänk).
LÄNGD, TOTAL: 14 cm.
LÄNGD, INFÖRBAR: 9,5 cm.
DIAMETER: 3,8 cm (bredaste stället).
BATTERITYP: Uppladdningsbar via USB.
VIBRATIONSNIVÅER: 11 vibrationer.
VIBRATIONSTID: +2 timmar.
RÄCKVIDD, FJÄRRKONTROLL: 4 m.
MEDFÖLJER: USB-sladd till laddning och förvaringspåse.

ARTIKELNUMMER: 15316.
Kundrecensioner
2.7
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Spara dina pengar

Lite osäker på vad detta egentligen är tänkt att stimulera ...otroligt högljudd .... Spendera dina pengar på något annat

-
5 2 1
Inte så fantastiskt som den ser ut.

Till att börja med är jag en 24-årig bisexuell man som har experimenterat med sexleksaker från 16 års ålder. En liknande prostatavibrator i silikon skulle vara en dröm för mig. Den har bra vibrationer, snyggt material och tanken på att ha "kramar" på sina testiklar är en jättebra idé. Den är fantastiskt lätt att användaoch det enda jag var osäker på var var man skulle sätta in laddaren. (Det finns ett väldigt litet hål precis bredvid knappen som nästan ser ut som ett fel i kislet. Ochjag kunde inte hitta något i manualen om var laddaren skulle gå in.) Tyvärr kan jag inte rekommendera denna. Designen är bra, men den gör inte riktigt det jobb den skapå mig tyvärr. Jag antar att detta varierar från person till person dock beroende på om den passar bra eller inte. På grund av detta kunde jag dock knappt lägga märketill den lilla bollen som rör sig upp och ner på toppen av pluggen, och jag fick samma resultat oavsett om den var på eller av. Vibrationerna från själva pluggen är dockperfekta, mest för att det finns så många alternativ så det borde finnas något för alla. Det är dock så högt att du skulle kunna höra det offentligt om det intefinns tillräckligt med buller för att dränka det. (På en buss, till exempel, där folk bara sitter utan att prata, skulle någon som sitter bredvid dig kunna höra det.)Armarna som ska greppa ens testiklar sitter för nära själva pluggen och det resulterade i att jag bara fick armspetsarna att nudda baksidan av pungen. Inte precis någotman kunde känna, och därför inte något som kunde användas. Det kan dock vara möjligt om du antingen har naturligt långa testiklar eller har sträckt ut dem så att dekan nå ner tillräckligt och fastna. Läs mer

-
5 3 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se