Lovense Hush Appstyrd Analplugg Medium

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large produkt och app 1
 • Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large bild på förpackningen 2
 • Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large bild på förpackningen 3
 • Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large bild på förpackningen 90
 • Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large bild på förpackningen 91

Lovense Hush Appstyrd Analplugg Medium

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 395,00 kr

1 249,00 kr

  Produktbeskrivning

  Oavsett om ni är hemma, ute på stan ihop eller befinner er i helt olika världsdelar, kan du stimulera din partner till de härligaste anala orgasmerna med den appstyrda Hush Analplugg från Lovense.

  Hush styrs nämligen enkelt via din smartphone eller padda med appen Lovense Remote, som är kompatibel med både Android och iOS utan räckviddsbegränsning. För in pluggen, sätt på appen och "sätt på" din partner.

  Det är också möjligt att använda Lovense appstyrda produkter ihop med deras egen Media Player. Spela upp valfritt 2D- eller Virtual Reality klipp som finns i ditt lokalområde, skapa dina egna vibrationsmönster till videoklippen, dela dina mönster och ta del av de som andra skapat. Lev dig in i filmen på riktigt när din Lovense-produkt vibrerar i takt med din favoritfilm. Tänk dock på att Lovense Media Player för närvarande bara kan användas med Windows.

  Det mjuka silikonmaterialet gör analpluggen lätt att föra in och behaglig att bära. Det innebär att den passar bra till längre lekar utanför hemmet, så prova t.ex. att föra in den innan ni går ut på stan. Den tystlåtna vibratormotorn garanterar att er sexiga hemlighet bevaras när den potenta pluggen är på plats.

  Storleken gör att Hush Medium passar dig som har experimenterat med analstimulering tidigare, och som nu vill bli ordentligt utfylld.

  Ni kan skapa egna vibrationsprogram i appen, eller ladda ner förslag från andra, vilket ger närmast oändliga lekmöjligheter.

  Laddas enkelt via medföljande USB-laddare.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  STORLEK: Medium.
  DIAMETER: 4,5 cm.
  INFÖRBAR LÄNGD: 9,7 cm.
  BATTERI: Uppladdningsbart via USB-kabel (ingår).
  KOMPATIBEL MED: Android och iOS (iPhone och iWatch).
  APP: Lovense Remote.
  ANSLUTS VIA: Bluetooth/Wifi.
  BRUKSANVISNING: Engelsk m.fl.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Skön men låter Lagom stor för oss som är vana, fungerar jättebra med appen och partnern kan styra vart som helst ifrån. Tyvärr låter den alldeles för mycket så det är svårt att ha den "offentligt"
  Men skön och spännande plugg som rekomenderas.
  5 4 1

  Du recenserar: Lovense Hush Appstyrd Analplugg Medium

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.