Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg
 • Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg
 • Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg
 • Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg
 • Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg

Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Det vibrerande ägget som styrs medhjälp av en fjärrkontroll är en av de mest populära leksakerna för par. För in ägget i slidan och låt honom kontrollera din njutning med hjälp av fjärrkontrollen, antingen i sovrummet eller ute bland folk. Längsta möjliga avstånd mellan ägg och fjärrkontroll är 10 meter.

  Fjärrkontrollen har en display som visar vilket vibrationsläge han väljer för att stimulera dig. Smörj in ägget med glidmedel innan du för in det. Detta kommer göra att det känns mjukare och lenare.

  Innan användning: Påför gärna lite glidmedel på ägget - det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

  Rengöring: Tvätta ägget försiktigt med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray som är speciellt anpassat sexleksaker.

  Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur ägget och fjärrkontrollen när dessa inte används då batterierna annars är i risk att ladda ur inuti produkten.

  Nya batterier: Får du slut på batterier kan du alltid köpa nya på Sinful.se till låga priser. Om du är osäker kan du alltid hitta din produkt på webbshopen och se vilka batterier det använder.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS av hög kvalitet.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  ÄGGETS STORLEK: 8 cm x 3,4 cm.
  VATTENTÄT: Ja (ägget).
  BATTERI: 2 x AA och 1 x 23A (ingår).
  VIBRATIONER: 10.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Lovers Premium Fjärrstyrt Vibrerande Ägg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.