Lovers Premium O-Balls Geishakulor

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler
 • Lovers Premium O-Balls Geishakugler

Lovers Premium O-Balls Geishakulor

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Med Lovers Premium O-Balls Geishakulor kommer du kunna få njutning och samtidigt en mer känslig och tränad slida. Kulorna kan till och med ge dig större sexlust!

  O-balls består av ett snöre med två geishakulor samt en kedja med en enkel geishakula som du kan använda allt efter hur stark din bäckenbotten är. Oavsett vilken av de två snören du använder har dessa geishakulor en diameter på 3,5 cm var. Vi rekommenderar att du börjar med den ena kulan och tränar upp dig till att använda snöret med de två kulorna. Geishakulor förs upp i slidan och används eventuellt medan du gör knipövningar.

  O-Balls har en invändig kula som roterar när du rör dig så du uppnår en mild massage av slidan. Därför kan det vara bra att använda geishakulor när du är aktiv så du får mest möjligt ut av den invändiga kulan som roterar när du rör dig så du uppnår en mild massage av slidan. Därför kan det vara bra att använda geishakulorna när du är aktiv så du får störst möjliga nöje av dem.

  Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel, som till exempel Swede Woman, tillsammans med geishakulor då det kommer att göra dem mer behagliga att föra upp.

  Undrar du hur du ska träna din bäckenbotten? Läs då vår guide till Bäckenbotten Träning på Sinful.se/blogg.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE
  KULORNAS DIAMETER: 3,5 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Lovers Premium O-Balls Geishakulor

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.