Lovetube Playpal Power Pussy Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lovetube Playpal Power Pussy
 • Lovetube Playpal Power Pussy

Lovetube Playpal Power Pussy Onaniprodukt

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Lovetube Playpal Power Pussy är en fräck onaniprodukt som ger en mycket realistisk känsla. Den vagina-formade Lovetube har en retande invändig struktur som stimulerar dig när du rör den fram och tillbaka.

  Det mjuka materialet Lovetube är tillverkad av känns lent och läckert när du använder det tillsammans med ett glidmedel. Du väljer själv vilket sorts glidmedel du föredrar då Lovetube kan användas tillsammans med både vattenbaserat glidmedel och silikonbaserat glidmedel.

  Med Lovetube Playpal Power Pussy kan du själv justera hur intensivt vakuumtryck ska vara, allt efter vad du föredrar. Du kan nämligen justera vakuummet genom att skruva på locket i bottnen. När är klar med att använda Lovetube kan du skruva av locket och rengöra den med varmt vatten och evt en Sexlegetøj Rengöring. 

  Når sleeven är torr (antingen torkad försiktigt med en handduk eller lufttorkad) kan du med fördel ta på lite Fleshlight Pulver på Lovetube Playpal Power Pussy för att bevara den mjuka och lena ytan.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE och ABS-plast
  LÄNGD, UTVÄNDIG: 25 cm
  LÄNGD, INVÄNDIG: Ca. 22 cm
  DIAMETER, UTVÄNDIG: Upp till ca. 5 cm
  DIAMETER, INVÄNDIG: 9 cm
  VATTENTÄT: Ja
  BRUKSANVISNING: Engelsk

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Lovetube Playpal Power Pussy Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.