Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra
649,00 kr
Testvinnare
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINNARE  1
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINNARE  2
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINNARE  3
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINNARE  4
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINNARE  5
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINNARE  6
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINNARE  10

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra

4.2 (7)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Vill du få intensiva orgasmer? Prova då den testvinnande Jessica Ultimate Xxtra, en extra stimulerande rabbitvibrator. Vibratorn är känd från TV-serien Sex and the City.

Jessica Ultimate Xxtra har två rader med invändiga roterande kulor som stimulerar din slida. Dessutom har den en effektiv vibrator som med sina kaninöron vibrerar intensivt kring och på din klitoris. Som ett extra plus har denna Jessica rabbit en liten bulletvibrator som stimulerar dig invändigt. Bulletvibratorn vibrerar synkroniserat med kaninöronen som kan vibrerera på hela 6 olika sätt.

Med Jessica Rabbit Ultimate Xxtra har du också möjlighet att stimulera din G-punkt. Med handen kan du lätt böja dildon och när du sätter på rotationerna kommer den röra sig rint ett betydligt större område och på så sätt nå din G-punkt lättare. Du kan själv kontrollera dildons roterande rörelser och vibratorn separat och därför få närmast oändliga stimuleringsmöjligheter.

Rabbiten har tillverkats i ett mjukt material som gör den väldigt behaglig att använda. Upplevelsen blir ännu skönare om du använder ett glidmedel tillsammans med den. Vi rekommenderar Loving Joys egna glidmedel för sexleksaker.

TESTVINNARE: Jessica Ultimate Xxtra korades till bästa rabbitvibrator av Danmarks största onlinetidning Ekstrabladet.dk.

OBS: Vibratorn drivs med 4 x AA-batterier (ingår ej).

Detaljer

MATERIAL: Jessica Rabbit Ultimate Xxtra är tillverkad i kvalitativt TPR.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 25,5 cm.
BREDD: 3 till 4,5 cm.
BATTERITYP: 4 x AA-batterier (ingår ej).
VIBRATIONSNIVÅ: 12.
LJUDNIVÅ: Inte tyst.
INTERFACE: 2 knappar.
BRUKSANVISNING: Engelska.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 10153.
Kundrecensioner
4.2
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (7)
Högljud

Låter massor och väldigt svag vibrator

-
5 3 1
Ett monster

Vibrationerna är bra, men väldigt bred så behövdes lite uppvärmning

-
5 4 1
ÄLSKAR

Asså WOW!!! Min första reaktion var att den var väldigt stor, men ändå precis lagom i toppen så absolut inte svår att få in. Drog på vibrationen först och fick på riktigt skynda mig för att hinna få på rotationen innan första orgasmen, BÄSTA jag testat!!!! Det enda jag kan komma på att man skulle kunna tycka sämre om är att denstarkaste vibrationen är lite pulserande och vissa har säkert lättare att komma om den var konstant, men tro mig även de två svagaste (som inte är pulserande) ärstarka! Du kommer inte ångra dig KÖP KÖP KÖP! Läs mer

-
5 4 1
Min första "egna" orgasm

Jag har aldrig tidigare kunnat komma utan en partner. Eftersom det kändes väldigt långt ifrån girl power gav jag mr rabbit en chans. Efter en användning kan jag nu komma precis när jag vill. Utan att vara beroende av någon annan! Materialet är okej, men ingen lyxkänsla. För min del hade rotationen kunnat vara hårdare, men öronensvibration är fullt tillräcklig. Läs mer

-
5 4 1
WOW

Trodde aldrig att jag skulle få uppleva min sambo på detta vis. Ångrar definitivt inte köpet. Värd varenda krona. KÖP DEN

-
5 5 1
Mitt bästa köp någonsin!

Wow wow wow!!!! Ni som inte har denna, KÖP! Aldrig upplevt sånna känslor eller orgasmer som jag gjort med denna. 10/10 poäng!

-
5 5 1
Helt fantastisk!

Denna rabbiten levde verkligen upp till sitt namn "Ultimate Xxtra"! Inte konstigt att vissa säger att en rabbit vibrator ger orgasmgaranti, det gör denna för mig ivf! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se