Lunette Menskopp Stl. 1

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lunette Menskopp Stl. 1
 • Lunette Menskopp Stl. 1
 • Lunette Menskopp Stl. 1
 • Lunette Menskopp Stl. 1

Lunette Menskopp Stl. 1

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  Lunette Menskopp är ett naturligt och behagligt alternativ till bindor och tamponger. Med en menskopp tar du hand om både din kropp, miljön och din plånbok på bästa sätt.

  Koppen kan samla blod i upp till 12 timmar och när den väl sitter på plats märker du inte av den. Eftersom koppen är tillverkad av medicinskt silikon tar den extra väl hand om den känsliga miljön i ditt underliv.

  Innan du använder koppen för första gången bör den kokas i en gryta i ca. 20 minuter. Under din menstruation kan den rengöras med varmt vatten och Lunettes Feelbetter Rengöring till Menskopp i samband med att du tömmer den. Tar du hand om din kopp kan du använda den i många år framåt.

  När du ska sätta in koppen börjar du med att tvätta både dina händer och din menskopp ordentligt. Därefter hittar du en bekväm position där du kan sära på benen och slappna av så mycket som möjligt. Vik koppen på det sätt som fungerar lättast för dig, det finns flera förslag online, och för in den innan du släpper taget. Dra eventuellt lite i staven i botten på koppen för att kontrollera att den sitter som den ska. Nu skapar den ett vakuum i slidan, som ser till så att inget blod rinner ut.

  Menskoppen i stl. 1 är den minsta modellen och extra flexibel. Den är bäst till dig som inte har fött barn och som har lätt till normalt blödning. Koppen är tillverkad av 100% medicinskt silikon.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  ALLERGIVÄNLIG: Ja.
  UTAN PLAST OCH LATEX: Ja.
  STORLEK: Modell 1 (motsvarar small).
  KAN ANVÄNDAS I: Upp till 12 timmar åt gången.
  FLEXIBEL: Ja.
  KAPACITET: 20 ml.
  DIAMETER: 4,1 cm.
  LÄNGD: 4,7 cm (utan stav).

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Lunette Menskopp Stl. 1

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: