Lunette Menskopp Stl. 2

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lunette Menskopp Stl. 2
 • Lunette Menskopp Stl. 2
 • Lunette Menskopp Stl. 2
 • Lunette Menskopp Stl. 2

Lunette Menskopp Stl. 2

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  Lunette Menskopp är ett miljövänligt, ekonomiskt och bekvämt alternativ till bindor och tamponger. Med menskoppen blir din menstruation betydligt lättare och mindre besvärande att hantera.

  Koppen förs in i slidan, där den samlar blod i upp till 12 timmar. När den väl sitter på plats kan du inte känna av den. Eftersom koppen är gjord av medicinskt silikon, är den extra skonsam mot den känsliga miljön i underlivet.

  Innan koppen tas i bruk ska den kokas i ca. 20 minuter. Under de dagar du blöder räcker det med att tömma den och tvätta av den med varmt vatten och Lunette Feelbetter Rengöring till Menskopp. Tar du hand om din menskopp ordentligt kan den bli din kompanjon i många år framöver.

  Innan du sätter in koppen bör du tvätta både den och dina händer ordentligt. Hitta en så bekväm ställning som möjligt, där du har dina ben särade. Du kan sitta eller stå, beroende på vad som känns lättast. Vik koppen, för in den slidan och låt den vika ut sig. Dra eventuellt lite i staven och kontrollera att den sitter som den ska. När den sitter korrekt skapar den ett vakuum i slidan, som ser till så att blodet inte rinner ut.

  Menskoppen i stl. 2 är den största modellen. Den passar bra till dig som har fött barn och/eller har normal till kraftig blödning. Koppen är tillverkad av 100% medicinskt silikon.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  ALLERGIVÄNLIG: Ja.
  UTAN PLAST OCH LATEX: Ja.
  STORLEK: Modell 2 (motsvarar large).
  KAN ANVÄNDAS I: Upp till 12 timmar åt gången.
  FLEXIBEL: Ja.
  KAPACITET: 26 ml.
  DIAMETER: 4,6 cm.
  LÄNGD: 5,3 cm (utan stav).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Lunette Menskopp Stl. 2

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: