Malesation Donny Dildo 16 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Malesation Donny Dildo 16 cm 1
 • Malesation Donny Dildo 16 cm 2
 • Malesation Donny Dildo 16 cm 3

Malesation Donny Dildo 16 cm

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Oavsett om du letar efter din allra första dildo eller bara letar efter en ny så kan nog dildon Donny från Malesation bli din nya bästa lekkamrat.

  Härligt mjuk och inte för stor dildo med dubbla vågmönster längs kanten av det markerade ollonet som stimulerar dig invändigt.

  Den naturliga designen och storleken bidrar till den realistiska känslan, oavsett om du låter Donny stimulera dig vaginalt eller analt.

  Framställd i ultraflexibelt, ftalatfritt silikon som gör att den känns silkeslen och lätt att föra in. En behaglig och nybörjarvänlig bekantskap.

  Använd den effektiva sugproppen för att leka utan händer i t ex duschen, eller sätt fast dildon i ert favoritharness och ha härligt strap on-sex.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 17,7 cm.
  INFÖRBAR LÄNGD: 16 cm.
  DIAMETER: 3,6 cm.
  PASSAR I HARNESS: Ja.
  SUGPROPP: Ja.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Malesation Donny Dildo 16 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.