Marc Dorcel Trådlöst Vibrerande ägg med Analsleeve

Klicka på en bild för att förstora den

 • Marc Dorcel Trådlöst Vibrerande ägg med Analsleeve 1
 • Marc Dorcel Trådlöst Vibrerande ägg med Analsleeve 2
 • Marc Dorcel Trådlöst Vibrerande ägg med Analsleeve 3
 • Marc Dorcel Trådlöst Vibrerande ägg med Analsleeve 4

Marc Dorcel Trådlöst Vibrerande ägg med Analsleeve

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

669,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Marc Dorcel Trådlöst Vibrerande Ägg Med Anal Sleeve får du nu nya möjligheter för att att njuta av anal stimulation. Ägget fjärrkontrolleras med en användarvänlig fjärrkontroll och det kan antingen användas själv eller tillsammans med det anal sleeve som ingår i asken. Om du vill använda det vibrerande ägget som analplugg sätter du bara i vibratorn i den medföljande anal sleeven som snabbt är redo för användning. I sleevens fot sitter det en sugrpropp så att du kan sätta fast analpluggen på hårda, lena ytor.

  Eftersom ägget kontrolleras med en trådlös fjärrkontroll är det också idealiskt att använda diskret offentligt. Du kan antingen ta kontrollen över din partners njutning eller överlämna kontrollen som en del av en fräck och retande lek.Fordi ægget styres med en trådløs fjernbetjening er det også ideelt hvis til at eksperimentere i offentligheden, på en diskret måde.

  Detta trådlösa vibrerande ägg med anal sleeve kan både användas analt och vaginalt och med hela 10 olika vibrationslägen finns det möjlighet för massor med njutning.

  Ägget 2 st. AAA (LR03) batterier och fjärrkontrollen använder 1 st. 12V batteri (LR23). Alla tre batterier ingår i asken.

  Vi rekommenderar att du använder ägget tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel. Aquaglide Anal kan både användas vaginalt och analt och passar därför riktigt bra för detta ägget. När du är klar med att använda ägget ska du komma ihåg att rengöra det grundligt så att du får en bra hygien. Använd evt en rengöringsprodukt som Pjur Sexleksaks Rengöring för att få det bästa resultat.

  Detaljer

  MATERIAL: Ägget är producerad av 100 % ABS-plast; Sleeven är producerad av silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Nej.
  BATTERITYP: 1 x A23, 2 x LR03
  VIBRATIONER: 10 olika.
  LÄNGD ÄGG: 7,5 cm.
  BREDD ÄGG: 3,3 cm.
  BRUKSANVISNING: DANSK

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Marc Dorcel Trådlöst Vibrerande ägg med Analsleeve

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.