Master Series Spiked Slavhalsband

Klicka på en bild för att förstora den

Master Series Spiked Slavhalsband

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Behöver du ge din olydiga slav en påminnelse om vem det är som bestämmer? Med Master Series Spiked Slavhalsband finns det inga utrymmen för tvivel.

  Det kraftiga halsbandet öppnar upp för mängder av dominanta BDSM-lekar och kommer garanterat väckra lydnadsinstinkten hos den submissive. O-ringen innebär att ni lätt kan lägga till element som stimulerande bröstklämmor eller koppel till leken.

  Låsmekanismen med insexnyckel garanterar att slaven inte kommer loss ur sitt njutningsfulla trångmål, innan nyckelbäraren är fullt tillfredsställd.

  Halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och pryds av 13 piggar med guldig look. Den inre omkretsen mäter 37 cm och halsbandet är 2,5 cm brett.

  Detaljer

  MATERIAL: Rostfritt stål.
  INRE OMKRETS: 37 cm.
  BREDD: 2,5 cm.
  INRE DIAMETER, O-RING: 2,5 cm.
  JUSTERBAR: Nej.
  LÅSNING: Insexnyckel och lås ingår.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Master Series Spiked Slavhalsband

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.