Max Passion Silver Multispeed Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Max Passion Silver Multispeed Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

109,00 kr

Produktbeskrivning

Max Passion Silver Multispeed Vibrator är en kraftfull multispeed dildovibrator som förser dig med intensiv njutning, vare sig du använder den på egen hand eller tillsammans med en partner.

Vibratorn har en elegant och diskret design. Den lämpar sig därför ytterligt till alla som är på jakt efter sin första vibrator.

Eftersom att Max Passion Silver Multispeed Vibrator har en slät uformning, kan du använda den för att stimulera varenda en av kroppens erogena zoner. Den kan till exempel användas både till klitorisstimulans och till att stimulera bröstvårtorna.

Du startar Max Passion Silver Multispeed Vibrator genom att vrida på bottenlocket. För att sätta igång vibratorn och göra vibrationerna starkare så vrider du locket medurs. Vill du istället göra vibrationerna svagare eller stänga av vibratorn helt, så ska du vrida locket moturs.

Vibratorn är gjord av ett fast material med en silvrig look och ger maximal njutning då den används tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel.

Obs! Vibratorn använder sig av 1 x AA-batteri som säljs separat.

Detaljer

MATERIAL: Plast.
DIAMETER: 3 cm.
TOTALLÄNGD: 13 cm.
VIBRATIONSNIVÅER: Multispeed.
BATTERIER:  1 x AA-batteri. (ingår ej)
VATTENTÄT: Nej.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Orgasmgaranti för alla! Ganska smidig men kunde ha varit storleken mindre. Behövs bara 1 batteri och det är enkelt att byta. Vibratorns inställningar är fantastisk så det inte är olika ”ringsignaler” det börjar lugnt och ju mer du vrider på desto hårdare vibrerar den, det gör att du kan ställa in exakt hur hårt och intensivt du vill ha det. Den kan också funka som en g-punktsvibrator om man är bra med finmotoriken!
5 4 1

Du recenserar: Max Passion Silver Multispeed Vibrator

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: