Misty Stone Swallow Fleshlight Girls
Misty Stone Swallow Fleshlight Girls
649,00 kr
Misty Stone Swallow
Misty Stone Swallow
Misty Stone Swallow

Misty Stone Swallow Fleshlight Girls

4.6 (1)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Få ett "blowjob" av porrmodellen Misty Stone. Fleshlight Girls produkterna är formgivna och designade efter de hetaste porrmodellerna i världen och denna är en naturtrogen kopia av Misty Stones fräcka mun, varav namnet Misty Stone Swallow. Känn Stones retande "blowjob"-munnen är designad utifrån en body casting av henne. Du kommer inte närmare den äkta känsla av henne. Strukturen invändigt på Misty Stone Swallow är mycket retande och stimulerande.

Kom ihåg att använda lite glidmedel när du använder din Fleshlight för att uppnå äkta njutning.

När du är klar med att använda din Fleshlight och du har tvättat den i varmt vatten rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash. När sleeven är torr kan du med fördel använda ett Fleshlight pulver för att bevara sleevens mjuka och lena yta.

Detaljer

STRUKTUR: Swallow.
MATERIAL: Real Feel Superskin.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 cm til 1,9 cm.
VATTENTÄT: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 11834.
Kundrecensioner
4.6
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Skön och varierande

Materialet är mjukt men håller formen bra och blir tillsammans med vattenbasserat glidmedel väldigt glatt. Det finns stora möjligheter till variation, både genom att ändra sugstyrkan med bottenlocket, men också genom att använda olika delar av själva tunneln. Den har olika texturer som alla efterliknar verklig anatomi och alltingkänns väldigt verklighetstroget. Det enda kanske lite trista är att man behöver sköta den efter varje användning, men det är absolut inte svårt och jag har än sålänge bara behövt använda lite varmt vatten och tvål. Det går också utmärkt att värma insatsen genom att bada den i varmt vatten, men värmen håller inte i sigspeciellt länge. Är man inte färdig efter 15 minuter, så har värmen avtagit såpass att det inte går att skilja den från din egen kroppsvärme. Överlag en väldigt braprodukt! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se