Motorhead Overkill 10 Function Bullet Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Motorhead Overkill 10 Function Bullet Vibrator
 • Motorhead Overkill 10 Function Bullet Vibrator
 • Motorhead Overkill 10 Function Bullet Vibrator
 • Motorhead Overkill 10 Function Bullet Vibrator

Motorhead Overkill 10 Function Bullet Vibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Motorhead Overkill 10 Function Power Vibrator passar perfekt för dig som är på jakt efter kraftfull vibrationsstimulans och vill ha en vibrator med unik design. Vibratorn är nämligen specialdesignad av det brittiska heavymetal-bandet Motörhead, som har gjort en serie på 4 olika modeller.

  Två av modellerna har uppkallats efter deras album "Overkill", och de andra två har döps efter albumet "Ace of Spades". Alla vibratorerna har dekorerats med bandets typiska logga, och några av dem har även pyntats med deras kända döskallar.

  Overkill är 9,5 cm lång och du kan utan problem ha med dig den i handväskan eller i resväskan. Den har 10 olika vibrationsmöjligheter - 3 av dessa är "vanliga" vibrationer medan de övriga 7 lägena vibrererar i olika sorters "mönster". Det är minst sagt kraft i vibratorn, eftersom att den ska kunna leva upp till bandets stenhårda stil.

  Motorhead Overkill är gjord av ABS-plast och är 100 % vattentät, däför kan du också använda den i duschen eller i badkaret. Du väljer själv om du vill använda den på egen hand eller tillsammans med en partner. Om du använder den tillsammans med ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel blir upplevelsen så bra och skön som möjligt.

  När du vill använda vibratorn sätter du helt enkelt i batterierna och skruvar sedan åt locket rejält. Sätt sedan igång vibratorn genom att hålla nere knappen i 2-3 sekunder. Genom att trycka på den översta gummiknappen kan du byta vibrationsläge, tills du hittar den som passar just dig. När du känner dig klar och vill stänga av vibratorn, håller du nere knappen i några sekunder.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast.
  STORLEK: 9,5 cm lång och 5,5 cm i omkrets.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: 1 x AAA (ingår inte).
  VIBRATIONSNIVÅER: 10 olika.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Motorhead Overkill 10 Function Bullet Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.