Motorhead Overkill 7 Function Power Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Motorhead Overkill 7 Function Power Vibrator
 • Motorhead Overkill 7 Function Power Vibrator
 • Motorhead Overkill 7 Function Power Vibrator
 • Motorhead Overkill 7 Function Power Vibrator

Motorhead Overkill 7 Function Power Vibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Motorhead Overkill 7 Function Power Vibrator passar perfekt för dig som är på jakt efter kraftfull vibrationsstimulans och vill ha en vibrator med unik design. Vibratorn är nämligen specialdesignad av det brittiska heavymetal-bandet Motörhead, som har gjort en serie på 4 olika modeller.

  Två av modellerna har uppkallats efter deras album "Overkill", och de andra två har döps efter albumet "Ace of Spades". Alla vibratorerna har dekorerats med bandets typiska logga, och några av dem har även pyntats med deras välkända döskallar.

  Overkill är 18,5 cm lång och du kan utan problem ha med dig den i handväskan eller i resväskan. Den har 7 olika vibrationsmöjligheter - tre av dessa är "vanliga" vibrationer medan de övriga fyra lägena vibrererar i olika sorters "mönster". Det är minst sagt kraft i vibratorn, eftersom att den ska kunna leva upp till bandets stenhårda stil.

  Motorhead Overkill är gjord av ABS-plast och 100 % vattentät, därför kan du också använda den i duschen och i badkaret utan problem. Du bestämmer själv om du vill använda den på egen hand eller tillsammans med en partner. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder den tillsammans med ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel.

  När du vill använda vibratorn sätter du helt enkelt i batterierna och skruvar sedan åt locket rejält. Sätt sedan igång vibratorn genom att hålla nere knappen i 2-3 sekunder. Genom att trycka på den översta gummiknappen kan du byta vibrationsläge, tills du hittar den som passar just dig. När du känner dig klar och vill stänga av vibratorn, håller du nere knappen i några sekunder.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast.
  STORLEK: 18,5 cm lång och 10 cm i omkrets.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: 3 x AAA-batterier (ingår inte).
  VIBRATIONSNIVÅER: 7 olika.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Motorhead Overkill 7 Function Power Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *