Mystim Charging Chester
Mystim Charging Chester
829,00 kr
Mystim Charging Chester – Exklusiv E-stim Dildo av Silikon
Mystim Charging Chester – Exklusiv E-stim Dildo av Silikon

Mystim Charging Chester

829,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Mystim Charging Chester är den idealiska dildon för dig som vill experimentera med elektro-stimulering antingen vaginalt eller analt. Charging Chester är en stilfull elektrodildo av silikon som med säkerhet kan ge dig en intensiv och retande upplevelse. Dildon har en lätt böjd stav och ett tydligt huvud för extra stimulering.

Charging Chester har tillverkats av flexibelt silikon så att dildo kan böjas lätt. På så sätt kan den anpassa sig efter din kropp så att den når helt rätt område. I bottnen har Charging Chester ett stort krom-överdraget handtag som gör dildon lätt att arbeta med.

Så här använder du Mystim Charging Chester:
Du aktiverar dildons elektroniska stimuleringar genom att ansluta den till en elektroapparat som till exempel Mystim Tension Lover Digital. Elektroapparatens kablar ansluts direkt i Charging Chester.

Vi rekommenderar att du för upp dildon innan du tänder för de elektroniska stimuleringar så att du lätt kan välja rätt intensitet. Det är alltid en bra ide att börja försiktigt och skruva upp för intensiteten långsams tills du har nått den önskade nivån.

När du är klar med att njuta Charging Chester kan du lätt koppla ifrån och rengöra den med varmt vatten och evt. en sexleksaksrengöring. Kom ihåg att se till att dildon är helt torr innan du igen ansluter den till elektroapparaten.

Obs! Charging Chester behöver en elektroapparat för att kunna fungera. Elektroapparaten säljs separat. Om du redan har en elektroapparat ska denna ha en rundstick-ingång för att du kan använda denna dildon. Förutom Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat kan du använda dildon med ElectraStim ElectraPads Setet.

Detaljer

LÄNGD: 23, 5 cm varav ca. 14 kan föras in.
DIAMETER: 3,3-4,1 cm.
MATERIAL: Medicinskt silikon och krom.
FTALATFRI: Ja
LATEXFRI: Ja
NICKELFRI: Ja
STICK: Rundstick.
MÄRKNING: CE-MÄRKNING.
PASSAR FÖR: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och ElectraStim ElectraPads Elektro set.

ARTIKELNUMMER: 13789.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se