Mystim Current Conrad

Klicka på en bild för att förstora den

 • Mystim Current Conrad – Exklusiv E-stim Dildo av Silikon
 • Mystim Current Conrad – Exklusiv E-stim Dildo av Silikon
 • Current Conrad E-Stim Dildo by Mystim

Mystim Current Conrad

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Mystim Current Conrad är den idealiska dildon för dig som vill experimentera med elektrosex. Current Conrad är en stilfull och lätt böjd E-stim dildo av svart silikon som med säkerhet kan ge dig en intensiv och retande upplevelse.

  Current Conrad är mjuk och flexibel så att den kan böjas lätt. På så sätt kan den anpassa sig din kropp så att den når helt rätt, oavsett om den används för vaginal eller anal stimulering. Det stora handtaget som har överdragits med nickelfri krom gör det lätt att använda Current Conrad.

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Current Conrad då det gör upplevelsen med dildon bättre och dessutom gör det mer behagligt att föra upp den.

  Så här använder du Mystim Current Conrad:
  Du aktiverar dildons elektroniska stimulatorer genom att ansluta den till en elektroapparat som till exempel Mystim Tension Lover Digital. Kablarna från elektroapparaten sättas direkt in i Current Conrad.

  Vi rekommenderar att du för upp dildon innan du startar de elektroniska stimulatorerna så att du lätt kan välja rätt intensitet. Det är alltid en bra idé att börja försiktigt och långsamt skruva upp intensiteten till den önskade nivån har nåtts.

  Efter användning kan du lätt koppla ifrån Current Conrad och rengöra dildon med varmt vatten och evt. en sexleksaksrengöring. Kom ihåg att se till att dildon är helt torr innan du igen ansluter den till elektroapparaten.

  Obs! Current Conrad kräver en elektroapparat för att fungera. Elektro apparaten säljs separat. Om du redan har en elektroapparat ska denna ha en rundstick-ingång för att du ska kunna använda den här dildon. Förutom Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Box och Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat kan du använda dildon med ElectraStim ElectraPads Setet.

  Detaljer

  LÄNGD: 23, 5 cm varav ca. 13 kan föras in.
  DIAMETER: 2,9-3,6 cm.
  MATERIAL: Medicinskt silikon och krom.
  FTALATFRI: Ja
  LATEXFRI: Ja
  NICKELFRI: Ja
  STICK: Rund-stick.
  MÄRKNING: CE-märkning.
  PASSAR FÖR: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och ElectraStim ElectraPads Elektro set.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mystim Current Conrad

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: