Odeco Balls Single

Klicka på en bild för att förstora den

 • Odeco Balls Single Rosa
 • Odeco Balls Single Svart

Odeco Balls Single

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Odeco Balls Single passar för dig som gärna vill sätta igång med att träna din bäckenbotten. Bäckenbottenträning rekommenderas av både barnmorskor och gynekologer och genom att träna dina bäckenbottenmuskler kan du få större känslighet i slidan och mer sexlust och på så sätt få ännu bättre sex.

  Odeco Balls Single knipkulor har en inbyggd geishakula som roterar när du rör dig. Geishakulans rotationer gör din bäckenbottenträning extra stimulerande, eftersom kroppen håller ett extra bra tag kring kulan när tyngdpunkten både går fram och tillbaka. Resultatet är att du tajtar upp din bäckenbotten. 

  Så här använder du Odeco Balls Single knipkulor:
  Knipkulan föras upp i slidan varefter du klämmer kring den som när du gör vanliga knipövningar. Vi rekommenderar att du tar på lite vattenbaserat glidmedel
  på kulan då det gör den lättare att föra upp.

  När du er klar med träningen drar du lätt ut kulan igen genom att dra försiktigt i snöret. Odeco Balls rekommenderas för kvinnor som har fött, kvinnor som har en nedsjunken eller bakåtligga livmoder samt kvinnor som har fått borttagit livmodern.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  DIAMETER: 3,5 cm.
  KULANS LÄNGD: 3.5 cm.
  TOTALLÄNGD: Ca. 11 cm.
  VIKT: 35 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Odeco Balls Single

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.