OhMiBod LoveLife Cuddle G-Punktsvibrator -PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

OhMiBod LoveLife Cuddle G-Punktsvibrator -PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

669,00 kr

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Cuddle är en läcker och uppladdningsbar G-punktsvibrator från Ohmibods nya ’LoveLife’ serie som är speciellt lämplig för dig som vill experimentera med G-punktsstimulation för första gången och dig som söker G-punktsstimulation som inte är för fyllig. Med en diameter på 2-3 cm. är Ohmibod Cuddle nämligen bland våra smala G-punktsvibratorer.

  Cuddles lätt böjda design och fasta material ger dig effektiv och målinriktad G-punktsstimulation och eftersom vibratorn har överdragits med mjukt silikon får du också en mjuk och läcker yta som känns skön att använda. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Cuddle då det kommer att göra upplevelsen med dildovibratorn ännu bättre och glidmedlet dessutom kommer att göra vibratorn mer behaglig att föra upp.

  PRISVINNARE: I 2014 vann OhMiBod en REd Dot design award för LoveLife seriens produktdesigns.

  Med OhMiBod LoveLife Cuddle får du en effektiv G-punktsvibrator som kan skämma bort dig med hela 7 olika vibrationslägen för ännu större njutning. Du tänder och släcker vibratorn genom att hålla knappen med det vågformade strecket nere i 3-4 sekunder. Samma knapp används för att byta mellan vibrationslägena och om du föredrar mer eller mindre intensa vibrationer kan du justera vibrationslägenas styrka med med plus- och minus-knapparna. 

  OhMiBod LoveLife Cuddle är uppladdningsbar så att du slipper tänka på nya batterier. Före användning laddar du lätt dildovibratorn med den medföljande USB-vibratorn. Efter användning kan vibratorn rengöras med en fuktig trasa och evt en Sexleksaks Rengöring.

  Mått: 16 cm lång, varav ca. 12 cm kan insättas. 2-3 cm i diameter.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast och kroppsvänligt silikon.
  VATTENTÄT: Ja, Stänktät.
  TOTALLÄNGD: 16 cm.
  INSÄTTBAR LÄNGD: 12 cm.
  DIAMETER: 2-3 CM.
  BATTERITYP:  Uppladdningsbart litium (USB laddare ingår).
  LÄNGD, USB LADDARE: 78 cm.
  LADDNINGSTID: 2,5 t.
  ANVÄNDINGSTID PER LADDNING:Upp till 2 t.
  STAND-BY TID: Upp till 90 dagar.
  VIBRATIONSNIVÅ: 7 lägen.
  LJUDNIVEÅ: Medel
  VIKT: 96 g.
  TILLBEHÖR: Satinpåse och snygg förvaringsask. 

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Min älsklings dildo Jag har haft OhMiBod i ett halvår och det är den bästa vibratorn jag haft. Jag använder den lika mycket som klitoris stimulator och vaginalt. De olika hastigheterna gör att jag antingen kan trappa upp för en längre njutning eller använda mig av starkare vibrationer för att få ett flertal orgasmer efter varandra. De pulserande hastigheterna är ett bra förspel för mig och den jämna vibrationen får mig alltid att uppnå orgasm. Jag gillar designen, texturen och de enkla knapparna för att sätta på den, byta hastighet och vibrationsmönster. När den börjar bli urladdad låter den mer, men då är det bara att koppla in den via USB. Jag har aldrig blivit så nöjd med en vibrator. Rekommenderar den starkt!
  5 5 1

  Du recenserar: OhMiBod LoveLife Cuddle G-Punktsvibrator -PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *