Ooh By Je Joue London Pleasure Set Till Par

Klicka på en bild för att förstora den

Ooh By Je Joue London Pleasure Set Till Par

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vill du unna dig själv och din partner fler fräcka sexupplevelser så är Ooh By Je Joue London Preasure set idealiskt. Överraska din partner med det smakfulla setet och utforska varandras kroppar.

  Penisringen ger både en långvarig samt kraftig erektion och med de delikata vibrationerna blir båda stimulerade under sex. Klitorisvibratorn kan användas till att stimulera både honom och henne.

  Det medföljer en motor i setet som kan sättas fast på tillbehören. Med de 3 vibrationsnivåerna och de 2 olika vibrationsmönstren som motorn avger kan ni se fram emot många timmars njutning.

  Penisringen och klitorisvibrator-tillbehören är tillverkade i silikon. De är vattentäta men motorn är endast stänktät. Motorn är uppladdningsbar via USB och har en batteritid på hela 120 minuter, vilket ger massor av tid för lek.

  Vid rengöring torkas motorn av med en fuktig trasa och silikonenheterna sköljs i varmt vatten och sprayas med en sexleksaksrengöring.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja
  VATTENTÄT: Stänktålig.
  BATTERITYP: Uppladdningsbart litium via USB (medföljer).
  VIBRATIONSNIVÅ: 3 vibrationsnivåer och 2 vibrationsmönster.
  MANUAL: Engelska.
  MEDFÖLJER: 1 motor, penisringhuvud, klitorisvibratorhuvud och USB-laddare.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Ooh By Je Joue London Pleasure Set Till Par

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.