Ouch! Elegant Buttplugg

Klicka på en bild för att förstora den

Ouch! Elegant Buttplugg

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Ouch! Elegant Buttplug är idealisk för dig som vill ha en liten och snygg analplugg i en stilren design. Pluggen är tillverkad av metall så du är säker på att du får en fast och effektiv stimulering och den har en formgivning som gör den lätt och behaglig att föra in.

  Den svarta buttplug har en tydlig fot som gör pluggen lätt att hålla och som gör att den stannar där den ska. I botten har Ouch! Elegant Buttplug dekorerats med en simili diamant som har en diameter på 2 cm. Diamanten gör analpluggen både snygg och feminin. 

  Eftersom Ouch! Elegant Buttplug är tillverkad av metall har den en bra tyngd som gör den extra retande att använda samtidigt som att det också gör att den kan användas för temperaturlekar. Prova till exempel att kyla ner eller värma upp analpluggen i ett vattenbad i 10 minuter innan du använder den. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar pluggens temperatur på insidan av din underarm innan du använder den analt. 

  Då kroppen inte producerar naturliga glidmedel där bak är det alltid en bra idé att använda ett bra glidmedel ihop med Ouch! Elegant Buttplug. På så sätt kommer det att kännas mer behagligt att föra upp pluggen.  Efter användning bör du rengöra dina sexleksaker med varmt vatten och evt en sexleksaksrengöring.

  Mått: Ouch! Elegant Buttplug är 8,5 cm lång, varav ca. 6,5 cm är införingsbara. Buttpluggen är 2,7 cm i diameter och väger 71 g.

  Detaljer

  MATERIAL: Metall
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja
  LÄNGD: 8,5 varav ca. 6,5 cm är införingsbar. 
  BREDD: 2,7 cm.
  BRUKSANVISNING: Danska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Ouch! Elegant Buttplugg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: