Ouch! Elegant Buttplugg
Ouch! Elegant Buttplugg
399,00 kr
Ouch! Elegant Buttplugg  1
Ouch! Elegant Buttplugg  2
Ouch! Elegant Buttplugg  3
Ouch! Elegant Buttplugg  4

Ouch! Elegant Buttplugg

399,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Ouch! Elegant Buttplug är idealisk för dig som vill ha en liten och snygg analplugg i en stilren design. Pluggen är tillverkad av metall så du är säker på att du får en fast och effektiv stimulering och den har en formgivning som gör den lätt och behaglig att föra in.

Den svarta buttplug har en tydlig fot som gör pluggen lätt att hålla och som gör att den stannar där den ska. I botten har Ouch! Elegant Buttplug dekorerats med en simili diamant som har en diameter på 2 cm. Diamanten gör analpluggen både snygg och feminin. 

Eftersom Ouch! Elegant Buttplug är tillverkad av metall har den en bra tyngd som gör den extra retande att använda samtidigt som att det också gör att den kan användas för temperaturlekar. Prova till exempel att kyla ner eller värma upp analpluggen i ett vattenbad i 10 minuter innan du använder den. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar pluggens temperatur på insidan av din underarm innan du använder den analt. 

Då kroppen inte producerar naturliga glidmedel där bak är det alltid en bra idé att använda ett bra glidmedel ihop med Ouch! Elegant Buttplug. På så sätt kommer det att kännas mer behagligt att föra upp pluggen.  Efter användning bör du rengöra dina sexleksaker med varmt vatten och evt en sexleksaksrengöring.

Mått: Ouch! Elegant Buttplug är 8,5 cm lång, varav ca. 6,5 cm är införingsbara. Buttpluggen är 2,7 cm i diameter och väger 71 g.

Detaljer

MATERIAL: Metall
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja
LÄNGD: 8,5 varav ca. 6,5 cm är införingsbar. 
BREDD: 2,7 cm.
BRUKSANVISNING: Danska.

ARTIKELNUMMER: 13768.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se