Ovo B3 Penisring Med Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Ovo B3 Penisring Med Vibrator
 • Ovo B3 Penisring Med Vibrator
 • Ovo B3 Penisring Med Vibrator
 • Ovo B3 Penisring Med Vibrator

Ovo B3 Penisring Med Vibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Ovo B3 är en snygg penisring som passar perfekt för er som är på jakt efter en vibratorring som kan stimulera klitoris och penisroten på en och samma gång.

  Ringen är flexibel och passar därför de flesta män och storlekar. Längst upp på ringen sitter ett fåtal knottror som ser till att stimulera hennes klitoris till det yttersta. Det är den runda metalldelen i mitten som fungerar som vibrator. Det är också där som du byter batteri.

  B3 har 1 vibrationsläge, men till gengäld så är det ett oerhört kraftfullt ett. Penisringen är stänktålig och kan med försiktighet också användas i duschen, men den får inte sänkas ned under vatten.

  Ringen är gjord av medicinskt silikon och är helt fri från ftalater. Du rengör den enkelt med varmt vatten, mild tvål och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

  Ovo-serien har vunnit flera priser för "Bästa Design" och tillverkaren utlovar upp till 15 års garanti. Läs mer om det hela på penisringens förpackning.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och blyfritt krom.
  FTALATFRI: Ja.
  BREDD: 4,1 cm.
  LÄNGD: 8,4 cm.
  VATTENTÄT: Nej, men stänktålig. Får inte sänkas ned under vatten.
  VIBRATIONSLÄGEN: 1.
  LJUDNIVÅ: Tystlåten.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Ovo B3 Penisring Med Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.