TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Stronic Eins Pulsator var 1

Fun Factory Stronic Eins Pulsator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Stronic Eins från Fun Factory är inte en helt vanlig dildo. Det här är nämligen en dildo pulsator som rör sig fram och tillbaka i pulserande rörelser. Du kommer inte närmare känslan av en mans rörelser!

Mathilde Mackowski, delägare av Sinful.se, har varit med att utveckla och testa Stronic Eins tillsammans med Fun Factory.

Pulsatorns fram- och tillbakarörelser påminner otroligt mycket om känslan av att vara tillsammans med en man. Både storleken och formen gör stimuleringen mycket realistisk.

Faktiskt så är Stronic Eins den första dildon på marknaden som stimulerar med pulserande penetreringsrörelser. Pulsatorn fungerar med hjälp av en innovativ motor-teknologi som rör sig inuti dildon och därigenom skapar de pulserande fram- och tillbakarörelserna.

När du använder pulsatorn ska du bara stödja den med ena handen och så kommer den att göra allt arbete åt dig. Stronic Eins har skapats åt kvinnan som vet precis vad hon vill ha.

Med sina mjuka kurvor och enkla design är den både stilig och feminin. Pulsatorn är ergonomiskt korrekt designad och har den helt optimala formen för att ge dig maximal njutning.

Upphöjningen längst ner på dildon stimulerar dig extra vid ingången av slidan när du använder den.

Dildon kan pulsera på 10 olika sätt och av sig själv på den lägsta nivån där den rör sig långsamt in och ut och är otroligt stimulerande.

Du startar vibratorn genom att trycka på FUN-knappen och byter mellan vibrationerna på de två lysande knapparna. Du kan dessutom slå på ett knapplås så du kan ta med dig pulsatorn när du till exempel reser, säkert och diskret

Stronic Eins har framställts av medicinskt silikon och är som alla andra Fun Factory produkter ftalatfri. Silikonet ger dildon en mycket len yta som känns ännu lenare om du påför Fun Factorys eget vattenbaserade glidmedel. Obs! Stronic Eins innehåller en magnet och rekommenderas därför inte om du har en pacemaker.

Pulsatorn är uppladdningsbar. Click 'N' Charge USB-laddare ingår.

Den är 100 % vattentät och kan därför lätt avnjutas i badet.

Prisvinnare: Fun Factory Stronic Eins vann 2014 en O Award för 'Outstanding Powered Product' och också en XBIZ Award för 'Innovative Sex Toy of the Year - Technology.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful