Pasante Delay Bedövande Glidmedel 75 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Pasante Delay Bedövande Glidmedel 75 ml

Pasante Delay Bedövande Glidmedel 75 ml

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Pasante Delay Bedövande Glidmedel är ett läckert, vattenbaserat glidmedel som får dig att hålla längre. Den bedövande krämen smörjas på penis före onani eller samlag och den hjälper mot för tidig utlösning utan att minska varken din sexlust eller din njutning.

  Pasante Delay Bedövande Glidmedel har en tillfällig effekt som kan återaktiveras med ett par droppar vatten. Krämen är inte fettig och lämnar inte fläckar på textiler.

  Du kan lätt använda Pasante Delay Bedövande Glidmedel tillsammans med kondomer. Dock ska du vara uppmärksam på att du bara ska använda en liten mängd Pasante Delay Bedövande Glidmedel om du använder krämen tillsammans med en kondom, då kondomen annars kan åka av.

  Detaljer

  UPPNÅ: Erektion i längre tid.
  STORLEK: 75 ml.
  ALLERGITESTAT: Ja.
  KONDOM-SÄKER: Ja
  PARABENFRI: Ja
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Pasante Delay Bedövande Glidmedel 75 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.