Pelvixconcept För Uppträning Av Bäckenbotten
Pelvixconcept För Uppträning Av Bäckenbotten
349,00 kr
Pelvixconcept – Pelvic Floor Rehabilitation
Pelvixconcept – Pelvic Floor Rehabilitation
Pelvixconcept

Pelvixconcept För Uppträning Av Bäckenbotten

349,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Pelvixconcept ett effektivt redskap för bäckenbottenträning då den hjälper dig få tillbaka styrkan i bäckenbottenmusklerna så att känsligheten i slidan ökas och man kan känna mer i underlivet. Pelvixconcept kan användas av kvinnor i alla åldrar som gärna vill ha en sund och stark bäckenbotten. Pelvixconcept rekommenderas dock speciellt för gravida, för kvinnor som har fött samt för kvinnor som är i klimakteriet eller på grund av sjukdom som har gett dem en svagare bäckenbotten.

Pelvixconcept är en 6 cm lång och 3,3 cm bred behållare som kan användas medan man gör knipövningar så att man bättre kan känna vad som händer. Eftersom behållaren är relativt stor och har en låg vikt (17g) är den perfekt för kvinnor som inte har gjort knipövningar förut.

Om man är erfaren inom bäckenbottenträning eller om man gradvist vill göra träningen mer utmanande kan man lägga en av de tre viktkulorna som i behållaren ingår Pelvixconcept. Den stora och mellersta kulan kan användas ihop precis som kulorna också kan användas var för sig, allt efter hur mycket utmaning man vill ha.

Pelvixconcepts mjuka tipp gör den lätt att föra in och den avrundade botten gör den behaglig att använda när musklerna drar ihop sig. Räfflorna i sidan gör dessutom det lättare att hålla fast kring Pelvixconcept. Både behållaren och de tre kulor är överdragna med silikon som är 100 % ftalatfritt.

Så här använder du Pelvixconcept:
Spänn i musklerna kring Pelvixconcept i 3 sekunder och slappna sedan av i 3 sekunder. Repetera övningen 10-20 ganger et par gånger i veckan och förlänga evt övningen med ett par sekunder undertiden som din bäckenbotten styrkas om det känns rätt för dig. Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med Pelvixconcept då det kommer att göra den mer behaglig att föra upp.

Detaljer

MATERIAL: Pelvixconcept består av en behållare och tre kulor som har överdragits med silikon. 
FTALATFRI: Ja.
STORLEK: 3,3 x 6 cm. 
VIKT: Från 17 g till 51 g. Behåller: 17 g.; Den stora kulan: 34 g. Den mellersta kulan: 17 g.; Den lilla kulan: 9 g.  
BRUKSANVISNING: Engelska, tyska m.fl.

ARTIKELNUMMER: 13648.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se