Pelvixconcept För Uppträning Av Bäckenbotten

Klicka på en bild för att förstora den

 • Pelvixconcept – Pelvic Floor Rehabilitation
 • Pelvixconcept – Pelvic Floor Rehabilitation
 • Pelvixconcept

Pelvixconcept För Uppträning Av Bäckenbotten

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Pelvixconcept ett effektivt redskap för bäckenbottenträning då den hjälper dig få tillbaka styrkan i bäckenbottenmusklerna så att känsligheten i slidan ökas och man kan känna mer i underlivet. Pelvixconcept kan användas av kvinnor i alla åldrar som gärna vill ha en sund och stark bäckenbotten. Pelvixconcept rekommenderas dock speciellt för gravida, för kvinnor som har fött samt för kvinnor som är i klimakteriet eller på grund av sjukdom som har gett dem en svagare bäckenbotten.

  Pelvixconcept är en 6 cm lång och 3,3 cm bred behållare som kan användas medan man gör knipövningar så att man bättre kan känna vad som händer. Eftersom behållaren är relativt stor och har en låg vikt (17g) är den perfekt för kvinnor som inte har gjort knipövningar förut.

  Om man är erfaren inom bäckenbottenträning eller om man gradvist vill göra träningen mer utmanande kan man lägga en av de tre viktkulorna som i behållaren ingår Pelvixconcept. Den stora och mellersta kulan kan användas ihop precis som kulorna också kan användas var för sig, allt efter hur mycket utmaning man vill ha.

  Pelvixconcepts mjuka tipp gör den lätt att föra in och den avrundade botten gör den behaglig att använda när musklerna drar ihop sig. Räfflorna i sidan gör dessutom det lättare att hålla fast kring Pelvixconcept. Både behållaren och de tre kulor är överdragna med silikon som är 100 % ftalatfritt.

  Så här använder du Pelvixconcept:
  Spänn i musklerna kring Pelvixconcept i 3 sekunder och slappna sedan av i 3 sekunder. Repetera övningen 10-20 ganger et par gånger i veckan och förlänga evt övningen med ett par sekunder undertiden som din bäckenbotten styrkas om det känns rätt för dig. Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med Pelvixconcept då det kommer att göra den mer behaglig att föra upp.

  Detaljer

  MATERIAL: Pelvixconcept består av en behållare och tre kulor som har överdragits med silikon. 
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 3,3 x 6 cm. 
  VIKT: Från 17 g till 51 g. Behåller: 17 g.; Den stora kulan: 34 g. Den mellersta kulan: 17 g.; Den lilla kulan: 9 g.  
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska m.fl.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Pelvixconcept För Uppträning Av Bäckenbotten

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: